- Konu
- 232
- Toplam Beğeni
- 1,061
- Favori Güreşçisi
- Riho
- Kredi
- 1680
Benim hatırladığım kadarıyla Rosa vs Deeb maçı da günlerce konuşuldu ve defalarca övüldü. Hem forum içerisinde hem de sosyal medyada, en azından ben defalarca kez rastladım. Cagematch puanları da üyelerin çoğunluğunun puroresu izleyicisi olmasından kaynaklı olarak değişkenlik gösterebilir, zaten oradaki puanlar belirleyici bir unsur da değil.Canımı sıkan şey Thunder Rosa vs. Serena Deeb maçının şu maçtan çok daha iyi olması fakat kimsenin umurunda bile olmaması. Çünkü o maç maalesef kimsenin ilgini çekemedi, sebebini de yazdığım ilk mesajda söyledim. Ayrıca konuyu açan kişinin ya da sizin özelinizde attığım bir mesaj değil ki bu, neden bu kadar alındınız anlayamadım. Tartışma konusunu görmeden önce cagematch.com'da aldığı puana bakmıştım, ilk olarak orada abartıldığını gördüm. E aynı şeyi burada da görünce içimden geleni söylemem neden sizi rahatsız etti? Sizin beğendiğinizi başkası beğenmeyebilir, başkasının beğendiğini de siz beğenmeyebilirsiniz. Ayrıca benim eleştirime saygısızlık deyip eleştiri hakkımı elimden alman saygı çerçevesine girer mi, onu da bir düşünmek gerek. Özellikle de Netuno dostum, War Games PPV'si sonrası forumdaki tutumunu göz önünde bulunduracak olursak, bu forumda zevklere karşı olan saygıdan bahsedecek son kişi olabilirsin. Eğer daha fazla kişisel derdiniz varsa duvarım mesajlarınıza açık.
Alınma konusuna gelirsek de yukarıda maçı öven 3 kişinin hemen ardından şöyle
bir yorum yazınca sanıyorum ki insanların bunu üstüne alınması da gayet doğal.Serena Deeb'in AEW'da çok daha kaliteli maçlarını izledim. Nedense işin içinde bir Japon güreşçi olunca insanlar aşırı tepki veriyor ve bu durum her yerde böyle. Sıradan bir maçtı yani, çok da abartmaya gerek yok.