RPG Seçimini İyi Yap


Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
4,065
Beğeni sayısı
1,076
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Barbaros: Vay be, gerçekten kazandın. Bize inanıp güvendiğin için teşekkür ediyorum. Yanımıza gelip bizi gördüğün için, bizimle sohbet ettiğin için sağol moruk. Şimdi Rumble çıkışına bi DotA atarız he?

Neşe: Dur şimdi. Onun yapması gereken daha önemli işleri var. Evet Velveteen Dream bu işi kimin yaptığına emin değiliz; ama kimin yapmadığını biliyorduk. O adam, Gacy. Senin dostun, sana yardım etmeye çalışıyordu. Sana hiçbir zaman zarar vermek istemediler. Hiç değişmemişsin gerçekten. Biz varken de yokken de dik başlılığın hep aynı.

Barbaros: Şimdi kimin yaptığını bilmiyoruz dedik; ama aslında dümenden. Rüyadan uyandığında bunu kimin yaptığını çok iyi bir şekilde anlaman gerek.

Neşe: Kimin yaptığını doğru… SEÇMEN GEREK.

bak.jpg


Velveteen Dream’i bir müzede yürürken görüyoruz. Lakin bu müze güreş ile alakalı bir müze. Gelmiş geçmiş bütün şirketler ile alakalı bazı parçaları görebiliyoruz. Tabi bazı şirketleri hatırlayamıyoruz doğal olarak. Velveteen Dream’i kendi kendine bir şeyler sayıklıyor birileri duysa onu deli zannedecek; ama kalabalığın arasında kaybolduğu için kimse onu ne duyuyor ne de anlıyor.

Velveteen Dream: Bazen gözünün önünde olan şeyi göremezsin. İstediğin kadar büyüdüğünü zannet yine de o hataları yaptım. Onlar dostum mu bilemem ama yaşadıklarını hak ediyolardı. Aynı nehirde ikinciye yıkanmadım, daha büyük şeyler için en çok değer verdiğim şeyleri ya kaybettim ya da kırıldılar. Size bunu yapmamalıydım; ama ona neler yapacağımı çok iyi biliyorum. Delilik aynı şeyi defalarca ve defalarca yapıp yaptığı şeylerden farklı bir sonuç beklemektir. Hiçbir şey değişmedi, değişmeyecek de.

Neşe: Yine de sevgiyi tercih ettiğin, bizi tercih ettiğin için teşekkür ederiz. Bizi içinde yaşattığın için. Seni görüyoruz ve seninle mutlu oluyoruz. En tepeye çıktığında, seninle yeniden gurur duyacağız.

Barbaros: Senden şu an tek isteğim kanka…

Neşe: Seçimini iyi yap, olur mu?

hm.jpg


Velveteen Dream vitraya işlenmiş bir portreyi arkasına alarak yere oturup kendisinden emin bir şekilde karşısına bakıyor ve ağzından son bir cümle çıkıyor.

Velveteen Dream: Oh, seçimimin gayet iyi olacağına

Derin bir nefes alıyor.

Velveteen Dream: Emin olabilirsiniz..

3.jpg

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: