RPG Royal Rumble 2024... Nasıldı?


Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
173
Mesajlar
582
Beğeni sayısı
1,366
PG Nakit
0
YEBMJ6e.jpeg


Bu şov, dört kişilik yazar ekibimizle bir haftalık mesai sonucu ortaya çıkardığımız, şahsen benim bazı yerlerin uzunluklarından dem vurduğum -burada biraz işini zevkle yapan ve iyisini yapmak isteyen yazar arkadaşımın maça kendini kaptırması söz konusu- fakat gecenin sonunda benim için hep bir yerde, hatta en önemli yerde kalacak bir şov. Belki de Royal Rumble'ı hepimizin bu kadar sevdiğini bildiğim için ki arkadaşlarımla sizlere böyle bir şov çıkarmak istedik. Ve buna ek olarak, Wrestlemania'dan sonra yazarlığı tamamen bırakacak olmamdan dolayı belki de her zerresine dokunmaya çalıştığım bu şovun kıymetini kendi içimde daha da bir önemsedim. Kafamın aynı kumanda ettiği o yazar arkadaşımla bir haftadır gelsin diye her gece saat saydığımız şovun sonunda gelip, zor da olsa bitmiş olmasından sonra "değdi" demenin mutluluğuyla,

Bu yorgun gözlerle, bu ekrana bakıp bir de uzun uzun değerlendirmeler yapmanın sizler için zor olacağını da bilerek, o yüzden bu gecelik, olabildiğince kısa kesip; puanlama için anket bile açmadan sormak isterim. PGW'nin Royal Rumble'ı, sizce nasıldı?

@Kras Mazov Bunu düğün hediyesi olarak düşünmedik çünkü yaklaşık 6-7 aydır bu vardı. Yayında 1 ay önce belirlendi deme sebebim biraz da tahmin edilebilirliği faal güreşçiler için de olumlu kılmaktı. Ama zamandan dolayı düğün hediyesi gibi oldu. Hem tebrikler, hem mutluluklar. Rumble için de, yuvan için de. 💜
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,887
Mesajlar
12,967
Beğeni sayısı
3,341
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Hepiniz baş tacısınız, muhteşem bir iş çıkmış ortaya. Gerçekten yapılan bu işten ve sarf ettiğiniz emekten dolayı minnettarım. Konuda da belirttiğim gibi eve anca gelebildiğim için şovun belirli bir kısmına yetişebildim ama çorbada tuzumuz oldu az buz da olsa. Ekipteki herkesin tek tek eline sağlık tekrardan, 10 numara 5 yıldız şovdu fazla söze de gerek yok.
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
4,065
Beğeni sayısı
1,075
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Akşam 22.30'da biten mesaiye yola rağmen baştan sona burada kaldık. RPG oyunlarında eksik kalan tek eksik şeyi tamamlamak çok mutlu etti beni. Umarım hak etmişizdir diyelim. Her zamanki gibi tam puan zaten ki 4 kişiyle şunu yazmak çok büyük bir iş. Değerlendirme için halimiz kalırsa yarın marın gene uğrarız buraya. Gerçekten bambaşka bir şov oldu şovun bitişine bi duygulandık yine de ama Allahtan Velveteen Dream gibi sulu göz değiliz ya. Çok teşekkür ederim her şey için. Herkesin tek tek eline emeğine sağlık. Bu arada WM'yi benim düğüne koymadınız di mi?
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: