RPG Royal Rumble 2024... Nasıldı?


KALKTI!!!!

Temun
Katılım
2 Tem 2023
Konular
44
Mesajlar
6,553
Beğeni sayısı
1,747
PG Nakit
865
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Baştan sona yoğun emek içeren bor şov. Sirf bu yuzden buyuk bir tebrigi hak ediyor zaten. Ben acikcasi genel kaninin aksine Velveteenin alacagini dusunmemistim. Zaten sampiyon gozuyle baktim. O yuzden benim icin ters kose oldu desem yanlis olmaz. Rr icindeki sekanslar da guzeldi. Jeff vs Punk, now vs pgw, wyatt vs black gibi. Ana kemer maclari da git gelliydi. Bizim hikayede submissionlarin onemine dikkat cekildiginden son dakikalardaki o kilitte kemer gitti dedim. Bunlar onemli detaylardi. Onun disinda eksi olarak soyleyebilecegim tek sey mac uzunluklari olabilir. Sohbetteki goygoyla falan idare edilebildi o fazlaliklar. Dolu dolu bir sovdu. Emeklere saglik.
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
4,065
Beğeni sayısı
1,076
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Şimdi değerlendirme için geldik mekana. Son zamanlarda neden bilmiyorum oyunda daha aktif olmaya çalışıp bir şeyler yapmak için daha çok çaba sarf ediyorum. Herhalde düğünden sonra evime yerleşince oyunu bırakacağım için mi, yoksa ikinci baharımızı mı yaşamaya çalışıyoruz orayı bilinçaltım biliyor artıkın.

Açılış maçında tempo hızlıydı ki aslında tempo bütün maçlarda hızlıydı. Zaten @keka da demişti maçlar hızlı olacak, yayın da hızlı olacak yoksa bitmez diye. Bizim maçta dominasyon benim taraftaydı o yüzden sonlara doğru kaybedeceğimi hissettim. Benim aslında düşüncem hem Rumble'ı hem kemeri kaybedip WM'ye doğru kendimi bir şekilde o potaya atılmamdı. Duygular heel turn atmış gibi hissettim ilk başta. Rumble sonlarında da bi iç konuşma olsun isterdim; ama rumble için yorum yapmayacağım genel olarak. @Sikiru ile ucubesş @Akashi hak ediyolardı kazanmayı, o yüzden hak eden kazandı. 120 gün ile SEX'i de geçip en uzun saltanatı kıl payı kaçırdık. Kemeri hak edenin almış olması sevindirdi bakalım Road to WM'de belki bi destek atar Gacy bize belki.

Daniels şu maçta squash atsa yine şaşırmazdım ama ayıp olurdu. Bütün maçlardaki tempo çok iyidi, Cody'nin zaman zaman yaklaştığı anlar oldu. Gif kullanımı, sunum hoştu. Maçın süresi de güzeldi. Daniels'a daha ciddi rakipler bekliyoruz, çok da beklemeye gerek yok gibi ama. İlkay'ın yoğunluğu olmasaydı o zaman çok daha güzel şeyler izleyebilirdik gibime geliyor. Bizim æmoglunun maç sonrası atağını hiç beklemiyodum. Shitcinati sıktı herhalde artık diyebilir miyiz? Özlettin kendini, bekleriz bir ara. Bu arada naber? @Layne Staley

PGWC maçı overwrestled gibi bir şey oldu ya nerdeyse. Bu adamlar ringte canlarını teslim etmiş olabilirler. Ring içi olarak yani belki de PGW'da yazılmış en iyi ve en tutkulu maçlardan birisi olduğuna eminim. Hem tempo kaçmadı hem iki taraf da kendilerini çok iyi şekilde aktardılar, sanat yaptılar resmen. Muazzam bir maçtı tek kelimeyle. Venis'in de işte öyle kendim hallederim falan filan diye hava atıp sonra Tyler'ı yine alması yanına ufak bi zortlatsa da show must go on diyebiliriz. @KALKTI!!!! ile @Hacken i tebrik ediyorum. Bu arada Bok Lee çok feci yere serdirdi. Şu maçtan sonra değil çanta, yazı tura atsa gene kazanacağı bir durumdu. Ha şimdi WM Seth Rollins tarzı bir şey olacak ve birine cash - in o zaman gelecek. O zaman da Sülo'nun hak ettiğini sonunda kazanacağını düşünüyorum. Ama yine de zayıf çocuk. @pontiac bandit

Royal Rumble subtektif olarak da objektif olarak çok güzeldi. İlk defa rumble kazanmış olmak çok mutlu etti. Tek eksiği de kapadık. Herhalde EC kaldı bir de ama ona gerek yok, Rumble istiyordum vallahi ama %50 ihtimalle kazanırım diyodum. Yine de Bahis Liginde falan herkes beni yazınca ben de şaşırdım durduk yere bi benim karakter hypelandı çözemedim sebebini. Eksik gördüğüm tek şey ki bu herkesin dikkatini çekmiştir; maçın sonlarına doğru elemeler başladığında atıyorum 8 kişi varsa ringte, ringte kalanların kimler olduğunun da ayrı bir ibaresi olması bizim açımızdan daha kolay olabilirdi. Benim gibi bazı arkadaşlar 21.30'dan beri buradaydı saat 2 oldu kafa artık kim kaldı kim etti de bir bölümde zorlandı. Zaten 4 kişi kalınca geriye orası rahat oldu da o zamana kadar bi zorlandım kendi adıma. Evli barklı adam olduk belki yaşlılıktan dolayı da zorlanmış olabiliriz. Bir de Lodge'un bir süre safi dominasyonunu görmek isterdim. Böyle bi Rumble'da Nexus önüne geleni bir süre eleyip sonra eleniyodu ya öyle bir şey görmek ekibi daha da güçlü gösterebilirdi; çünkü çok uzun süre ve iyi işlendi The Lodge. Bir de Tyler Breeze'in hem NOW patronu hem LODGE patronunu tekte elemesi acaba bunu başkası da yapabilir miydi diye düşündürtmedi değil. Şu Goldust'ı kendi ellerimle göndermek için öbür Slammy'i de kendimiz kırardık da ah işte ah. Bu dediklerim tabiki de şovun mükemmelliğini değiştirmiyor. 4 kişi ile yapılabilecek en iyi şovlardan biri hatta en iyi şov bile denebilir. Ekip çok büyük emek ve yürek koymuş herkesin eline sağlık. Kazananları kazandıkları için kaybedenleri de denedikleri için tebrik ediyorum.

Dream over.
 

Hacken

Rock Hard
Katılım
2 Tem 2023
Konular
7
Mesajlar
2,725
Beğeni sayısı
777
PG Nakit
165
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Bret Hart
Şovun büyük çoğunluğunda buradaydık. Son kısımlar hakkında birkaç kelam edelim. Öncellikle bu şovu yazmak ve yayınlamak, başlı başına alkışı hak ediyor. Son ikiye kalan kişilerin hak etmediklerini söylemek imkansız. Kim kazanırsa kazansın üzmezdi. Dream, harika saltanatının ardından hem başarılarına RR ekledi, hem de bambaşka şekillenecek bir karakterin ışığını gösterdi ucundan. Bate, sağlam spot aldı umarım @Gloom eşeği bunu iyi kullanır çar mükemmel seviyede çünkü. Katılan ve takip eden herkesin de ayrıca emeğine sağlık.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: