NOW #5


NOW: Son Eklenen Parta Git

CEO

CEO
Katılım
4 Şub 2024
Konular
37
Mesajlar
166
Beğeni sayısı
211
PG Nakit
0
lyqs4dh.png


28 Nisan Pazar | 21.00
PGW Performance Center
Orlando, Florida

PGW-NOW DEMEDEN ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN TEK NEDEN...

1-
ROYAL RUMBLE ÇIKIŞI FINAL BOSS BURADA!

73cqm5v.png


PYROLAR PATLIYOR VE NOW #5 BAŞLIYOR!

FyxQXBkWIA4LTcd.jpg


Kevin Kelly: NOW starlarının damga vurduğu inanılmaz bir şov geride kaldı.

Nigel McGuinness: İşin tuhafı Kevin, bu bahsettiğin şov bir NOW şovu değildi! Arka alandan gelen bilgilere göre The Rock, NOW güreşçilerinin kemerlerini toplatmış. Burada ters giden bir şeyler v-



lf6Kb22.jpeg
0noSW0h.png


PGW VE ARTIK NOW'IN DA PATRONU, "FINAL BOSS" THE ROCK GİRİŞTE! Ama tek başına değil, yanında PGW GM'i Mr. Berto da var! Seyirciler Rock'ı artık normal karşılasalarda PGW GM'inin de onun yanına olmasını şaşkınlıkla karşılıyorlar. The Rock ve Berto ağır adımlarla ringin yolunu tutuyor. Bu sırada kameralar ringi çektiğinde üstü örtülü üç sehpa olduğunu görüyoruz. Kamera tekrar Rock ve Berto'yu çektiğinde çoktan ringe girmiş vaziyetteler. Berto, görevlinin yanına doğru gidiyor ve Rock'a mikrofon getirmesini söylüyor. Mikrofon en hızlı şekilde Rock'ın eline ulaşıyor. O ise bir süre uğultunun kesilmesini bekliyor ve en sonunda konuşmasına başlıyor.

The Rock: SONUNDA! The Rock, NOW'a geldi!

The Rock cümlesinin coşkusuyla. Sanki bundan memnun olmamış gibi. Humberto'ya dönüyor.

LBbK9L5.jpeg


The Rock: PGW'da aldığım hissi alamadım Humberto. Sen de farkındasın değil mi?

Berto gülümsüyor. NOW seyircileri ise ilk defa Rock'ı yuhalıyorlar.

The Rock: Hadi ama, biraz şakanın kimseye zarar vereceği yok. The Rock ciddi olmadan önce ortamı biraz keyiflendirmek istedi. Çünkü bugünün asıl konusu keyif ve eğlenceden çok uzak. Evet, The Rock'ın ruhunu kemiren bir şey var! Gördüğünüz gibi The Rock NOW'ı makara yapmak adına veya envai çeşit jabroniyle dans etmek uğruna satın almadı. HAYIR! The Rock, fark yaratmak için burayı aldı. Burayı PGW kadar prestijli yapmak için aldı, bu şirketi daha önce hiç görmediği yüksekliğe çıkarmak için aldı! Ama Royal Rumble'da yaşananlar... Oh hayır, hayır, hayır... The Rock'a ve The Rock'ın temsil ettiği her şeye bir tokat gibi çarptı!

wwe-smackdown-dwayne-johnson-the-rock-wrestlemania-40-pro-wrestling-news-march-15-2024.jpg


The Rock: Size... O soyunma odasında beni dinleyen beyinsizlere sesleniyorum. PGW'ye, BENİM evime zorla girip , BENİM Rumble'ıma sabote edeceğinizi ve The Rock'ın bu konu hakkında hiçbir şey yapmayacağını mı sandınız? EVLATLARIM, AKLINIZI KAÇIRMIŞ OLMALISINIZ. Çünkü kendi fermanınızı kendiniz imzaladınız. The Rock'u gaddar olmaya mecbur bıraktınız! Eylemlerin, sonuçları vardır. Mahkemenizdeki yargıç The Rock ise bu sonuçlara en acı şekilde katlanırsınız.

Çıt çıkmıyor arenadan.

The Rock: Bakla ağızda yeterince ıslandı. İşte şimdi şu olacak...The Rock, PGW'nin SAHİBİ, NOW'u sonsuza dek kapatıyor!

boo-this-man-wwe-wrestling-crowd-thumbs-down-7j9boiojqhje13e3.gif


İNANILMAZ BİR UĞULTU GELİYOR! HERKES ŞAŞKIN! BU KARARI TÜM NOW SEYİRCİSİ YUHALIYOR!

The Rock: EVET! Tam olarak şu an anahtarı alıp kapıyı kapatıyor, kilidi vuruyor ve anahtarı cehennemin dibine atıyor! Artık sadece tek bir oyun alanı var. Prestige Grand Wrestling. Sizin oyunu çevirmek istediğiniz o yer! Artık misafirsiniz. Güreş kariyerleriniz boyunca da PGW'da misafir olacaksınız. Eviniz dediğiniz bu yer ise... Tarihin çöplüğüne gitti. Oh hayır... The Rock henüz bitirmedi!

Rock, Berto'nun kulağına bir şeyler fısıldıyor. Berto hemen spiker masasının yanına doğru gidiyor ve oradan bir şey getiriyor... Bu bir çöp kutusu!

F8wrIDE.png


The Rock: The Rock, bu şirketteki tüm güreşçileri aynı seviyede cezalandırmıyor. Çünkü Rock biliyor ki, en büyük sorumluluk en tepelerde olanların olmalıdır. Fakat bu doğru söze rağmen The Rock'ın geçtiğimiz gün gördüğü tek şey HAYAL KIRIKLIĞI! En tepede, en prestijli unvanların sahiplerinin BU SAÇMALIKTA EN ÖNDE OLMASI! Bu yüzden sizlere apayrı bir bedel daha geliyor. Ödemekle yükümlü olduğunuz bir bedel! Çünkü şuan The Rock umursamazca saygısızlık ettiğiniz o kemerleri, her şeyi için savaştığınız, belki de sizin için HER ŞEY anlamına gelen o kemerleri alıyor ve... Onları çöpe atıyor! Berto... Heritage Şampiyonluğu?

Berto ilk sehpadaki örtüyü kaldırıyor ve eline Heritage unvanını alıyor... ŞİMDİ ONU ÇÖPE ATIYOR!

k4b0wp1.jpg


Mr. Berto: Atıldı!

The Rock: Trios Şampiyonluğu?

Şimdi Berto diğer sehpadan Trios kemerini çıkarıyor ve onu da atıyor!

3lwqgze.jpg
01-the-rock-smile-1.jpg


Mr. Berto: Atıldı!

hpw-crowd.gif


The Rock: Peki ya NOW Dünya Şampiyonluğu?

Seyirciler hep birlikte bu olanları yuhalarken Rock gülüyor! Şimdi Berto son örtüyü açıyor. BURADA NOW DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VAR! Berto gülüyor ve onu da alıp çöp kutusuna yolluyor...

HbbU9jT.jpeg


YOLLAMIYOR! THE ROCK'A UZATIYOR!

The Rock: Hayır hayır hayır. O atılmıyor. En azından şimdilik... The Rock diğerleri gibi onu atabilirdi ama hayır... The Rock, meydan okumaları sever! The Rock altın kemerlere sayı duyar! Özellikle bir unvan DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUYSA, The Rock buna ne kadar inanmasa bile saygı duymak zorunda. En azından bir fırsat vermek zorunda. Bu yüzden The Rock, o kemerin sahibi Chris Jericho'ya kendini kanıtlama şansı veriyor! No Way Out, NOW'ın bir ruh olarak bitip bitmeyeceğinin kanıtı niteliğinde olacak. Çünkü Chris Jericho, elimde duran NOW Şampiyonluğu için savaş verecek. Hayır, buradaki birisine karşı değil. GERÇEK BİR DÜNYA ŞAMPİYONUNA KARŞI!Çünkü o, PGW Dünya Şampiyonu Christopher Daniels ile yüzleşecek!

intro-1710691491.jpg
DFG.png


Rock ve Berto gülüyorlar. Daniels'ın bölüm sonu canavarı olduğunun farkındalar ve resmen NOW'ı tam anlamıyla bitirme fırsatını ona veriyorlar!

The Rock: Eğer Daniels kaybederse onun adına hiçbir şey değişmeyecek, Jericho gerçekten bir Dünya Şampiyonu klasmanında olduğunu kanıtlayacak ve PGW'da NOW kemerini savunmaya devam edecek. Ama eğer Jericho kaybederse... bu elimdeki NOW Dünya Şampiyonluğu. Tıpkı önümde duran çöp kutusundaki arkadaşlarının yanına gidecek! Tarih olacak!

İNANILMAZ BİR YUHALAMA VAR. THE ROCK VE BERTO GÜREŞ TARİHİNİN EN BÜYÜK YUHALAMALARINDAN BİRİSİNİ ALIYOR!

The Rock: Bu yüzden dinleyin, NOW güreşçileri... Beni çok iyi dinleyin! The Rock, mahkemenizi yaptı ve cezalarınızı verdi. Bundan sonra misafirhanizde düzgün durun. Çünkü The Rock bundan böyle yasaları tam anlamıyla koyuyor ve eğer hoşlanmazsanız... Şeker kıçlarınızın doğrudan işsizlik hattına gideceğinden emin olun!

the-rock-4-696x392.jpg


The Rock: IFFFFFFFF YOUUUUUUUUU SMEELLLLLLLLLLLLLLLLLL WHAT THE ROCK... IS COOKIN'!

NOW #5
NEW ORDER WRESTLING, LLC
2024™ & ©
All Rights Reserved
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: