RPG Wyattların Kemer Teslim Töreni


Ensiferum

wyatt
Katılım
4 Tem 2023
Konular
38
Mesajlar
1,755
Beğeni sayısı
476
PG Nakit
0
PHILADELPHIA, PENSYLVANNIA
28 NİSAN 2024


Kameralar arenanın dışına yönleniyor. PGW görevlilerinin hızlı adımlarla otopark alanını da geçip, arena yolunun kenarında beyaz bir pikapı birbirlerine işaret ettiklerini görüyoruz. Görevliler el fenerleriyle beraber pikapa yaklaştığında beyaz renkli pikapın üzerinde kahverengi ve kırmızı lekeler olduğunu görüyoruz. Pikapın arka tarafındaki bir orman açıklığında büyük bir ateş yanmış vaziyette. Ateşin üzerinde demir ve küçük boy bir kazan dururken, Erick Rowan bulduğu dal parçalarıyla ateşi besliyor, Braun Strowman ise patlamış dudağına eliyle bir tampon uyguluyor.

Görevli #1: Beyler! PGW'nin Chairman'i Dwayne Johnson'un almış olduğu karar gereği, SUPERSTARS güreşçilerini rehin alarak Royal Rumble maçına baskın düzenleyen bütün NOW güreşçileri ikinci bir karara kadar PGW güreşçisi olarak sayılmayacaklar. Bunun anlamı, güreşçi olmadığınız için güreşçi gibi muamele görmeyeceğinizdir. NOW'da bir dakika bile bulunmuş olan tüm şanpiyonların unvanları, resmi kararla kendilerinden alınmıştır. Şimdi, unvanları ya bize teslim edin ya da biz teslim almasını biliriz.

Strowman faltaşı gibi açık gözlerle ayağa kalkıyor ve öfkeyle görevlilere yöneliyor.

Bray Wyatt: Bekle.

Görevliler, ateşin hemen yanı başındaki ağaç kovuğunda oturan Bray Wyatt'ı görüyor. Tedirginlikleri artsa da sayıca üstün oldukları için yerlerini terk etmiyorlar.

YdXOlwoy_o.png


Görevli #2: Adamı duydun Bray. Kemerler, şimdi.

Bray Wyatt: Tasmanı tutan adamlar onları teslim almaya neden kendileri gelmedi evlat? Maşaları onların yerine bu işi yapabileceği için mi? Peki yapabilecek misin oğlum? Sana o unvanları şimdi teslim etmezsem, bu konuyla ilgili ne yapmayı düşünüyorsun?

Wyatt tekinsiz bir kahkaha patlatsa da görevliler sakinliğini koruyor gibi görünüyor.

Görevli #1: Senin devrin biteli çok oldu Wyatt. Tehditlerin bizi korkutmuyor. Kemerleri teslim et. Gerekirse zor kullanırız.

Wyatt elleri cebinde ateşe doğru geliyor. Drew McIntyre'ın tekmesinden dolayı bir gözünün hafifçe şişmiş olduğunu görüyoruz.

Bray Wyatt: Siz gençler, yukarıda adaletsizliğin timsali olan bir olaya şahit oldunuz. Bu bir illüzyon gösterisiydi adamım. Şizofreni belirtileri gösteren bir ufaklığın fantezileri üzerine bir düşkünler tarikatı kuruldu ve hep beraber çalışarak Wyatt Ailesi'ni Rumble'dan ettiler. Benim hakkımda ne derler bilirsiniz: Bulunduğu ortamı bozar, parçalar ve zehirler... Başka insanları vahim sonuçları olan işlere azmettirir. Zor kullanır, kalabalığa sığınır. Peki bu akşam olanlar? Bana yakıştırılan bu şeylerin başkası tarafından gerçekleştirildiğini göremeyecek kadar kör müsün? Eğer bu kördövüşünü NOW'dan gelen bir adam kazansaydı ne olacaktı? Büyük Patronunuz onu bağrına basıp geri kalanlara farklı muamele edecekti. Ama bunun yerine, "NOW adamı" olarak düşündüğü kişileri gasp etmeye çalışıyor... Evlat, Bray Wyatt NOW'un adamı değildir. Ve ben, kimsenin hesabına çalışmam. Ve bugün gördüklerimden sonra, PGW'deki hesapları karıştırmak için elimden geleni yapacağımdan da şüphen olmasın. Drew McIntyre, Angelico, Wes Lee, Malakai Black. Artık hepsi benim ilgi alanıma girdi. Unvanlara gelince, tabi ki büyük patron emrediyorsa onları teslim etmeliyiz. Şu bizim külüstürün içerisinde olacaktı. Bay Rowan, senden rica etsem görevli dostumuza yardımcı olur musun?

Rowan pikapa ilerlerken görevli istediğini yaptırmaktan duyduğu keyifle bıyık altından gülerek süzüyor Wyatt'ı. Elllerini onun gibi ceplerine koyarak Bray'e bakıyor.

Görevli #1: Arka alanda bir tane bile dostun yok bunu biliyorsun değil mi? Elinde imkanın ve zamanın da varken prestijini koruyarak buradan gitmeliydin. Ben sana söyleyeyim, eğer yine kalmakta ısrar edersen çekeceklerin var. Burası NOW değil, PGW.

Wyatt ateşi izlerken bir yandan da hafifçe pikabı süzüyor. Braun Strowman'ın da ortadan kaybolduğunu görüyoruz. Görevliler tam yolun kenarında, Bray'e güvenli bir mesafede onunla sohbet ediyorlar.

iNimtyi2_o.png


Bray Wyatt: Bu hayatta makinayı çalıştıran şey popülarite değildir evlat. Sevgi ve dostluk bağları seni ancak belirli bir noktaya kadar çıkarabilir; ama çıktığın noktada yer edinmenin yolu saygı ve korkudan geçer. Mühim olan, herkesin senin ahbabın olduğu bir ortamda hüküm sürmek değildir. Mühim olan herkesin senden nefret ettiği bir ortamda, deplasmanda savaşarak tahtı zorla ele geçirmek ve hükmetmektir. Bunun düşman topraklarda yol yürümeye çalıştığım ilk sefer olacağını sanıyorsan yanılıyorsun. İşgale geldiğin zaman, geçtiğin topraklarda dullar arkandan hayır duaları etmez, fırıncılar senin karnını doyurmaya çalışmaz. Her yanında öfkeli suratlar görürsün. İnsanlar arkandan küfürler ve lanetler okur. Ve kalbine bir bıçak saplanıp yere düştüğünde, cesedini parçalamak ve yağmalamak için her zaman hazır olurlar. Ama yola bir amaç için çıktıysan... ve bu amacı gerçekleştirmek uğruna canını ortaya koymaya hazırsan hiç bir güç sana karşı koyamaz. Kılıcını kınından zamanında çıkardığın müddetçe kimse seni yere indiremez. Nefrete maruz kalırsın, küfürlerinm muhatabı olursun ama zafer kazanmaya ve hükmetmeye devam edersin. Gördüğün üzere, ben ve yanımda gördüğün neşeli dostlarım bu büyülü serüvene baş koymaya karar verdik! Siz çocuklar canlı canlı buna şahit olacaksınız; bir ay, bir sene.. Fark etmez. Bir hain, bir düşkün gibi yaka paça dışarı atıldığım PGW'yi işgal edecek ve bu geceki zaferimi elimden alan herkesin kellesini koparacağım. Drew McIntyre denen sipariş usulü ibnenin dışarıda bana elini sürebileceğini mi zannediyorsun? Malakai Black ve yanındaki zavallıların bana gücünün yeteceğini mi düşünüyorsun? Madem patronlar, NOW denen ahırı yıkmaya karar verdi; o zaman vakit PGW'de kıyam yaratma vaktidir. Önce No Way Out'ta, ardından Wrestlemania'da bedenlerden oluşan bir dağ yaratma vaktidir. Evlat, ben önceden sadece diğer tarafata bulunanlar için bir problemdim; şimdi ise herkes için bir problemim. House of Black, The Lodge.. arka alanda selam verdiğin ve göğsünde PGW logosunu taşıyan o stajyer kızlar. Önüme kim çıkarsa. Merhamet yok. Bu arada... unvanlarımız da geldi. Değerli vaktinizden fazla çalmadan, teslim işlemini gerçekleştirelim.

Wyatt arabaya doğru bir işaret veriyor ve pikap bir anda geriye doğru son hızla gelerek arka tarafında ayakta duran görevlilerden ikisine çarpıyor! Arenada müzik sesleri ve şovun devam ettiğini gösterir belirtiler devam ederken yere düşen görevlilerden biri çok sert bir şekilde kolunu yere çarparak acıyla uluyor. Diğer iki görevliden biri de can havliyle oradan kaçarken Wyatt'ı tehdit eden görevli de arkasını dönüyor ama pikaptan atlayan Braun Strowman onu yakasına yapışıp kasaya doğru yapıştırıyor. Braun adamın boğazını sıkarken Wyatt yavaşça ateşin üzerinde duran bir kazanı alıyor eline ve pikapın yanına doğru yanaşıyor. Rowan da el frenini çekerek aşağı iniyor ve Braun'un tuttuğu görevlinin suratına sert bir yumruk atıyor. Adamın kaşından kan sızarken Bray üstünde dumanlar tüten tenceremsi şeyle beraber yanlarına geliyor.

Bray Wyatt: Şunun dibinde, o teslim almak istediğin Trios şampiyonlukları var. Gerçi sen onları katı halde istemiştin ama, madem şampiyon değiliz o zaman bu haliyle teslim alman da problem olmaz diye düşündüm. (Adam çırpınmaya devam ederken Wyatt pis pis sırıtıyor) Onları ele geçirmek için büyük mücadeleler vermem gerekti ama kurallara saygılı bir PGW elemanı olarak emirleri yerine getiriyor ve sana unvanları takdim ediyorum.

Wyatt adamın tişörtünü çekiyor ve kaynar vaziyetteki erimiş altını adamın gövdesine doğru boşaltıyor! Yerde yatan ve olayı izleyen görevli çimenlere doğru kusmaya başlarken, pikap kasasındaki görevli boğazı parçalanırmışçasına acıyla bağırırken ayakları seğiriyor. Adam acıdan bayılırken ve erimiş altın tişörtünde delikler açarken Braun adamı ayağıyla yol kenarına itiyor. Rowan pikapın sürücü koltuğuna geçerken Braun da yanına oturuyor, Bray de pikap kasasına tırmanıyor ve gökyüzünü izlemeye koyuluyor. Arena kapısından takviye ekip geldiğinde Rowan gazlıyor ve Wyatt Ailesi otoyola doğru yol alırken görevliler pikapın arkasından koşmalarına rağmen yakalayamıyorlar. Yerde yatan üç görevliye tıbbi müdahele yapılırken kameralar kapanıyor.

creepy-bunny.gif
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: