RPG Hepsi Gerçek Miydi?!


Centria

nobody
Katılım
2 Tem 2023
Konular
95
Mesajlar
1,524
Beğeni sayısı
573
PG Nakit
209
Uyumakta olan Kenny Omega'yı görüyoruz. Omega kendi kendine sayıklarken ekrana yarı saydam görüntüler geliyor. Omega'nın rüya gördüğünü anlıyoruz.

ezgif-5-709b0f2de1.png


ASLA! Bana eski Omega'yı göster, Money In The Bank'te eski Omega'yı gösterebileceğini bana kanıtla, maç senin​

Kenny Omega: H-hayır...
Velveteen: Büyük liglerde şansını iyi denedin ama yeterli değil. Seni sevgilinin yanına göndermeme izin KENNY IBUSHI!​

Kenny Omega: H...H-hayır... Hayır...

BİR KHALLAS DAHA GELİYOR VE BU SEFER OMEGA DA HAREKETSİZ KALIYOR. Ne Velveteen'den ne de Omega'dan bir yaşam belirtisi var. Hakemin maçı bitirmekten başka bir seçeneği yok.​

Kenny Omega:...
Arka alana döndüğümüzde Cody Rhodes'u görüyoruz. Kendisi locker room'da dolanırken karşısından gelen kişileri görünce resmen şoka uğruyor.

Cody-Rhodes.jpg



Cody Rhodes: Şaka yapıyorsunuz...


Screen-Shot-2022-07-18-at-4.56.17-PM.png


THE YOUNG BUCKS! Jackson kardeşler PGW'da. Gülerek Cody'e sarılıyorlar.​


Kenny Omega: H-Hayır... Hayır...

ezgif-5-5509e6c79a.png


Kenny Omega: HAYIR!!!!!

Omega korkmuş bir şekilde uyanıyor ve hızlı hızlı nefes alıyor, kendisini ve etrafını kontrol ettikten sonra yanındaki ''The Elite'' şapkalı Kirby peluşuna sarılıyor

Kenny Omega: Dream? Jinder? Cody?!... Bizimkileri aramalıyım.

ezgif-7-8eaf221aa6.png


Kenny Arama yapıyor hemen ardından Matt Jackson'ın ailesiyle uyurken telefonun çaldığı anı görüyoruz

ezgif-7-259ba63801.png


Matt Jackson: Saat kaç? Biri mi öldü yoksa? (telefonuna bakıyor) Kenny?

Kenny Omega: Matt.

Yalnız başına uyurken telefonu çalan Nick Jackson'ı görüyoruz

ezgif-7-537d1f3104.png


Nick Jackson: Saatin kaç olduğundan haberiniz var mı? Alooo?

Kenny Omega: Nick.

Nick Jackson: Evet?

Kenny Omega: Geç olduğunu biliyorum özür dilerim, ama içimde çok büyük bir huzursuzluk var. Kötü bir rüya gördüm, benim ve bizim hakkımızda. İçimde ki huzursuzluk sanki yiyip bitirecek beni. (Kenny'nin sesi ağlamaklı oluyor)

ezgif-7-9beada7494.png


Nick Jackson: Oh Kenny, iyi misin? Sadece bir kabus görmüşsün, hepimiz görüyoruz canını sıkma sakın, yapabileceğimiz bir şey varsa buradayız biliyorsun.

ezgif-7-6264fac0c7.png


Matt Jackson: Hadi ama Kenny, Nick haklı sadece bir kabustu, Üzülecek bir şey yok. Ve hey, her zaman burada olduğumuzu biliyorsun dostlar ne güne duruyor öyle değil mi?

Kenny Omega: Oh tanrım sadece bir rüyaydı değil mi? Sağ olun beyler. Gerçek olamayacak kadar kötüydü. Sanki-sanki WWE'deydim, Velveteen Dream ile Money In The Bank, One Night Stand gibi PPV'lerde maça çıkmıştım. Hatta son maçımızı Jinder Mahal ve yanında bir kız ile basmıştı. İnanabiliyor musunuz? Ben, Velveteen Dream ve Jinder Mahal aynı ringteyiz hatta Jinder'in yanında bir kadın bile var! Rüya olduğu buradan belliymiş. Mahal'ın yanına bir kadın koyarak bilinçaltım absürt bir şaka yapmış. Ama durun en absürt yer burası değil (Kenny gülmesini engellemeye çalışıyor), siz -siz ikiniz kimin yanındaydınız tahmin edin. Cody Rhodes! İşte-işte burada anlamalıydım rüya olduğunu, siz-siz Cody'i sevmezsiniz bile.

Kenny gülse de Bucks'tan ses seda gelmiyor.

Nick Jacson: Immmmm......

Matt Jackson: Rüya değildi Kenny.

Kenny Omega: N-

Matt Jackson: PGW'da güreştin.

Kenny Omega: PG ne?

Nick Jacskon: Prestige Grand Wrestling, Jim Cornette'in 2023 yazında kurduğu ve şu an endüstrinin tekeli olduğu şirket.

Kenny Omega: Cornette'in kurduğu bir şirkette mi güreştim, hadi ama bu gördüğüm rüyadan bile daha saçma. Ha ha beyler şakanın sırası değil.

Bucks'tan yine ses gelmiyor

Kenny Omega: Şaka değil öyle değil mi?

Matt Jackson: Evet Kenny şaka değil. Ama hey üzülme çok kısa sürede gayet iyi bir performens sergiledin. Hatta Dream şu an güreşin en büyük şampiyonu falan muhtmelen ve sen bu saltanatta vardın. Tarihe geçtin Kenny! Yani hey sıkma canını geçmişte kaldı

Nick Jackson: Aynen öyle! Ve senin güreştiğin zaman çoktan Cornette paket olmuştu. Yani maaşını Cornette vermedi üzülecek bir şey yok.

ezgif-7-16753325de.png


Kenny Omega: Nerelerdeydim ben.... Peki ya siz? Siz neden oradaydınız ve Cody?... Cody ne alaka? Matt Sen Codyden nefret edersin. Niye yardım etmek isteyesiniz ki?

Matt Jackson: Iıııı... Şöyle Kenny, hani anlarsın işte ya, bazı durumlarda eskiden samimi olduğumuz ama sonra aramızın bozulduğu kişilerin yardıma ihtiyacı olur. Cody için de aynısını düşündük şirket pek iyi durumda değildi ve Cody yine Cody'lik yapıyordu işte. Biz de eskiden elit olan birisine yardımcı olmak istedik, sonuçta çok şey yaşandı evet ama o da bir aralar elitti. Veee küçük bir yardım teklifini hak ediyordu bence. Haksız mıyım NicK?

Nick Jackson: Evet... evet. Yani.... Iıı anlarsın işte ya dost kötü günde belli olur hesabı. Zaten Cody'nin de yardımımıza ihtiyacı yokmuş yani hey, teknik olarak yardım etmedik.

bir süre sessizlik olduktan sonra Matt sessizliği bozuyor

ezgif-5-1998702e6f.png



Matt Jackson: Ama hey, madem rüyalardan konuştuk, ben size gerçekten gördüğüm bir kabusu anlatayım. Hani kabuslar kötü olur evet ama gerçekten gördüğüm şey başka bir boyuttu. Ben gerçekten WWE'deydim ve jobberdım. Big Show beni masaya vurmuştu. Chuck Palumbo beni squashlamıştı. Chuck Palumbo'yı aranızda bileniniz var mı? Kendisi bile bir zamanlar güreşçi olduğunu unutmuştur ama işte nedense bilinçaltım onu unutmamış rüyamda karşıma çıkarmıştı hem de WWE'de! Kenny, seninin durumun istisna ama böyle abartı olayları gördüğümüzde kabus olduğunu anlayabiliriz. Gördüğün şeyler gerçek olsa da kabus olduğunu düşünmen bilinçaltına hakim olduğun anlamına geliyor.



ezgif-7-81b9b975f5.png


Nick Jackson: Matt bu kabus değildi ki,gerçekti. Sen gerçekten WWE'de jobberdın.

ezgif-7-44b3775dd0.png


ezgif-7-2b83aeadf6.png


Nick Jackson: Gerçekten kabuslar hakkında konuşacaksak, aradığın için teşekkür ederim Kenny ben de bir süre önce gerçekten bir kabus gördüm ve anlatmaya çekiniyordum açıkcası ama hey bugün birilerinin gerçekten kabus anlatma vakti geldi. O, karım ve çocuklarım rüyamda beni terk etmişti. Artık ne güreşiyordum ne de ailem vardı sanki her şey uzaklaşmıştı benden. Yemeğimi yalnız yapıyor, yalnız yiyordum, en sevdiğim hobilerimi bile yalnız yapıyordum artık, tek başıma dizi film izliyor, tek başıma oyun oynuyordum. Uyurken tektim telefonları tek başıma açıyordum. Ama Matt'in bahsettiği bilinçaltı teorisi ile bunun sadece bir kabus olduğunu anladım.

ezgif-7-8248b3185a.png


Kenny Omega: Immm.... Rüya değildi Nick.

ezgif-7-fc0f8e64c9.png



Nick Jackson: Ne?

Kenny Omega: Bunlar belki gerçek hayatta yaşanmış olabilir. Iııı... Nasıl anlatsam? En basit şekilde anlatacak olursak, karın senden nefret ediyor, çocukların seni görmek istemediği için annelerini seçti. 1 yıldır falan hiçbir şey yapmıyorsun ve evet, tek başına yiyor tek başına yatıyorsun. Şu an bile etrafına bak Nick yanında kimler var?

ezgif-7-7bdea86af7.png


Nick Jackson ağlamaya başlıyor.

ezgif-7-789c40ca57.png


Kenny Omega: Ohhh... içimdeki bütün kötü his ve düşünceler kayboldu. Teşekkür ederim çocuklar, cidden siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum. Kendimi ne zaman berbat hissets- Hey, hey siz çocuklar gerçekten dünyanın en iyi takımısınız, sadece ringte değil her yerde bir şekilde hayatımı kurtarmayı başarıyorsunuz. İyi ki varsınız size ne kadar teşekkür etsem az. Ama içimde bir his daha var (Kenny sinirlenmeye başlıyor) Yarım kalmışlık his-

Matt Jackson: (ağlamaklı bir sesle) Lütfen sus.

Nick Jackson: (ağlamaklı bir sesle) Dur artık.

Kenny Omega: Yarım kalmışlık, eksiklik hissi. Sanki sanki, bütün kariyerim heba olmuş gibi geliyor, eksik bir parça varmış gibi. Orada güreşmek istiyorum çocuklar, orada PGW'da.

ezgif-7-c6e03b1fde.png


Kenny Omega: Herkesle maça çıkıp kazanmak istiyorum, herkesın kafatasında dizlerim tarafından bırakılmış bir hasar istiyorum, her unvana, her başarıya çok açım. Sanki orada olmazsam kariyerim boşa gidermiş gibi. Garip bir duygu, halbuki her kıtada, her eyalette bir şeyler başarmıştım ama orası, PGW eksik parça. O parçayı tek başıma alamadığım kesin, size ihtiyacım var çocuklar. Dünyanın en iyi takımına ihtiyacım var. Ve bence dünyanın en iyi takımının da buna ihtiyacı var. Dünyanın en iyi takımının güreşin tekelinde takım şampiyonu olmaya ihtıyacı var. Bizim oraya oranın bize ihtiyacı var. Ben oraya geri dönüyorum, benimle misiniz?

Nick Jackson: Evet!

Matt Jackson: Hayır.

Nick Jackson: Ne! Matt ciddi misin? Kenny haklı. Üçümüz içinde eksik parça orası, PGW. Bu yaşadığımız olaylar, kabus dediğimiz şeyler hepsi tekrardan güreşte olmamız gerektiğini gösteriyor. Gerçekten Kenny'nin dediği gibi oraya ve oranın bize ihtiyacı var. Matt insanlar bizi unutuyor insanlar bizim en iyi takım olduğumuzu unutuyor. Sırf PGW'dan dolayı, iki tane mastürbasyon bağımlısına gelmiş geçmiş en iyi takım diyen var. Herifler daha önce takım bile olmamış. PGW bu kadar etkili şu an. Garzalar ne başarıları var? Ne yapmışlar? Hiçbir şey ama PGW'da işleri rast gittiği içiin şu an bazı sitelerde adımıza adlarını üstümüze yazıyolar. Ben tarih olmak istemiyorum Matt, ben tarih yazmak istiyorum. 19 Haziran 2018'de yaptığımız gibi, 1 Ocak 2019'da yaptığımız gibi. Gelmiş geçmiş en iyi takım olacaksak orada olmalıyız.

Matt Jackson: İnsanların düşüncelerini bu kadar önemsemeyi bırakmalısın. Hayatta olmaz.

Kenny & Nick: Matt.

Matt Jackson: Dedim ki hayatta olm--


Tarih: 27 Nisan Cuma 2024 (Royal Rumble 2024 Esnası)
Mekan: Wells Fargo Center Arenasının Soyunma Odası

Matt Jackson: Bunu yaptığımıza inanamıyorum

Görevli: Bay Omega, sıra sizde.

Ekip gorilla position'a girdikten sonra gerim sayım başlıyor

10!

9!

Kenny Omega: Sonunda yaşanıyor demek, The Elite ve PGW, Kenny Omega ve Royal Rumble

8!

7!

6!


Omega, şovu takip etmekte olan Rock'a dönüyor.

Kenny Omega: Hey Patron! Çekim ekibine söyle güzel kareler yakalasınlar, Dave Amca güncel fotoğraflarıma hasret kaldı.

Rock ve Humberto dahil gorilla position'daki herkes kahkaya boğulduktan sonra geri sayım bitiyor

3!

2!

1!

Kenny Omega: Başlıyoruz

i hear the Battle Cry

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: