AEW'nun Vancouver Debut Şovu


Huma

huma
Katılım
9 May 2024
Konular
15
Mesajlar
80
Beğeni sayısı
24
PG Nakit
0
Sadece ilgimi çeken ve güncel durumları hakkında bilgi sahibi olduklarımı yorumlayacağım.

"Dynamite Kid" Tommy Billington vs. Dax Hardwood

Dynamite Kid'in 23 yaşındaki gelecek vaad eden yeğeni Tommy Billington, TV debutunu yapıyor. Momentum toplayan bir güreşçinin squash maçındaki no name birisi olarak sunulmasındansa böyle sunulması gayet hoş olmuş. Aew'yu sevme nedenlerimden birisi de sürekli yeni güreşçiler tanıtıyor olmalıdır, bakalım ileride nasıl bir noktaya ulaşacak. Şuanda iyi giden Elite feudu, bu maçta nasıl etki edecek merakla bekliyorum.

GNOfWl-XIAEL40Y copy.jpg

Bryan Danielson & Claudio Castagnoli vs. Top Flight

Will Ospreay ile feudu devam ederken birden Elite feuduna dahil olan Bryan Danielson'ın hem bilet sattırmak hem de karşısındaki genç güreşçilere katkı sağlamak için konulmuş, ring içi aksiyonu gayet keyifli olacak bir maç. Claudio Castagnoli, şuan boşta duruyor Elite feuduna o da dahil olacak mı diye merak ediyorum.

GNHVHZiWIAA3m5U copy.jpg

Lee Moriarty vs. Will Ospreay

Her ne kadar Shane Taylor Promotions'ı itici ve sıkıcı bulsam da Lee Moriarty'i severim. Will Ospreay bu zamana kadar istisnasız Aew'daki bütün single maçlarında yıllar sonra izlenebilecek bir maç çıkarttı. Bu maçın da onlardan birisi olacağını düşünüyorum. Roderick Strong ile olan maçına beklentim son derece büyük. Bir çok kişi Bryan Danielson ile maçını Bryan Danielson'ın en iyi maçı olarak değerlendirdi. Roderick Strong ile yapacağı maçta da aynısının Roderick Strong'un kariyeri için de geçerli olacağını düşünüyorum. Roderick Strong'un en zayıf noktası mikrofonu, ben bookerların yerinde olsaydım Roderick Strong ve Kingdom'ı ring kenarına verip mikrofonda ve yorumcu masasında çok iyi olan Adam Cole'u oraya koyardım. Bakalım bu feudda tıpkı Orange Cassidy feudu gibi her hafta aynı booking ile ilerleyecek mi?

GNPr8sDXQAEKuYw (1) copy.jpg

Adam Copeland vs. Kyle O'Reilly

Bana göre çok büyük bir dream maç olan maça geldik. Kyle O'Reilly, geçen katıldığı bir röportajda Kanada'lı güreşçiler Mount Rushmore'ına aldığı Adam Copeland ile memleketinde kemer maçına çıkması kendisi için çok şey ifade etmeli. Her ne kadar yaşına ve geçmişte yaşadığı ciddi sakatlığa da rağmen mucizevi performans gösteren Adam Copeland, maalesef ki Aew'da çıktığı ortada tür bulunmayan teke tek maçlarda genel olarak ortalamanın altı performans gösterdi. Kyle O'Reilly çıktığı Roderick Strong maçında güzel performans gösterse de 50 yaşındaki Adam Copeland'ı taşıyacak düzeyde bir performansı olup olmadığını bu maçta öğreneceğiz. Aralarda duraksayan Kyle O'Reilly'nin ring içi stili gereği akıcı spotların bulunduğu 18-23 dk arası süren ortalama bir main event izleyeceğiz gibi duruyor. Ayrıca Adam Copeland geçen katıldığı bir röportajda, çıktığı her maçta kariyerinde daha önce hiç yapmadığı hareketler yaptığını söylemişti. Bakalım, jiu jitsuyu profesyonel güreş ringinde etkili bir şekilde kullanan Kyle O'Reilly'e karşı nasıl bir hareket deneyecek.

GNHA-mkWUAA0dR8 (1) copy.jpg


Şova olan beklentim 10 üzerinden 8. Wrestletix'in belirttiğine göre de 6000 bilet satılmış şov için. Keyifli bir şov olacaktır diye düşünüyorum hem ekran başında hem de arenada bulunan izleyiciler için.​
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: