RPG Rivalry of the Year 2023: Christopher vs. Velveteen Storyline - PGW Playlist


Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
180
Mesajlar
600
Beğeni sayısı
1,427
PG Nakit
0
6 AĞUSTOS 2023
SUMMERSLAM 2023
PGW Velveteen ile, Velveteen ise Dream ile tanışır

Uzun süren reklamların bir son bulmasıyla birlikte kameralarımız yeniden ringimize dönüyor. Ringimizi boş bir şekilde görüyoruz, izleyicilerimiz merakla sıradaki olayın başlamasını bekliyorlar. Birden ağlama sesleri işitiyoruz. Arenada gürültülü bir ağlama sesi hakim. Seyirciler olan biteni anlamlandırmak adına etrafına bakarken dev ekrana bir görüntünün girdiğini görüyoruz. Orada neler olduğunu izlemeye koyuluyor herkes. Sahiden, orada ne oluyor? Ağlayan kişi kim? Neden ağlıyor? Dev ekrandaki görüntü tam ekran olarak karşımıza geliyor.

PTFaKwf.png


VELVETEEN! BU VELVETEEN! Hüngür hüngür ağlıyor! Yarısına kadar bitirdiğini gözlemlediğimiz bira şişesi kendisinin önünde, kafasını yere koymuş ve hüngür hüngür ağlıyor. Açıkçası bulunduğu ortamı kestirmek çok zor. Belli bir müddet ağlamaya devam eden Velveteen, en sonunda buna bir son veriyor ve kendisini doğrultuyor. Oturur pozisyona geçiyor ve sırtını duvara yaslıyor. Ağlamaktan gözleri şişlemiş olan Velveteen, birasından bir yudum aldıktan sonra konuşmaya başlıyor titreyen sesiyle.

Velveteen: Düzelttiğime inanmıştım. Başardığıma inanmıştım. Seth Rollins için ''bir nokta'' koyduğumda bu şirketin vazgeçilmezi olacağımı düşünüyordum. Aldatıldım. Kandırıldım. Oysaki ben bunu yol açacak hiçbir şey yapmadım. Benliğime uygun davranışlar sergilemek dışında hiçbir şey yapmadım. Şimdi ise cezalandırılıyorum. SummerSlam’de kendime yer bulamamamın üzüntüsünü, öfkesini yaşıyorum. Peki şimdi ne yapacağım? Buradan çıkıp birisine mi saldırmalıyım? Hayır, bunu yaparak kendime rakip bırakmadım. Seth Rollins'e bunları yaşatmasaydım bugün ringde olabilirdim. Arka alandaki bir yöneticiyle konuşup bana bir maç için mi yalvarayım? Evet, bunu yapabilirim. Sanırım gerçeklerin farkına varmam ve eskisi kadar ilgi görmediğimi anlamam gerekiyor. Ben eski ben değilim. Ben artık daha zayıfım, daha güçsüzüm, daha zayıfım. Eskisi kadar renkli, şatafatlı, ihtişamlı değilim. Renklerimi yitirdim, rengarenk dünyam soldu. Bu işi devam ettirmek benim için iyice zor olmaya başladı. Bunu yapmaya daha ne kadar devam edebilirim bilmiyorum. Bu başkaldırış sanırım bir son bulacak. Sanırım... Gidip yalvararak, tıpkı eski ben gibi, bu işi halledeceğim.

Velveteen'in sırtını yasladığı duvara ellerini koyarak, destek alarak ayağa kalkmaya çalıştığını görüyoruz. Bir saniye? Birden ellerini bırakıyor ve yere düşüyor. Sırtı duvara yaslı olan Velveteen, birasını hızla kapıyor ve cam şişeyi kafasına vuruyor! Cam şişe paramparça oluyor ve içerisindeki bira dökülüyor! Kameramız Velveteen'e döndüğünde de kendisinde kanama olduğunu görüyoruz! Alnı açılan Velveteen'de kanama var! İçerden gelen sesleri duyan arka alan görevlileri oraya doğru hareketleniyor süratle. Kapının önüne geldiklerinde kapıyı zorladıklarını görüyoruz. Açamıyorlar! Kapı kilitli! Velveteen kapıyı kilitlemiş! Konuşmasına devam ediyor.

LnQIkkM.png


Velveteen: S*KEYİM! Beni ele geçirmene izin vermeyeceğim! Bunu başaramayacaksın Velveteen! Beni eskiye dönüştürmeye çalıştığını biliyorum, ama bunu başaramayacaksın! Ben o hayatı geride bıraktım. O günlerden geriye bana sadece acı kaldı. Ben artık Velveteen Dream değilim, o öldü! Cesedi parmaklıkların arkasında kalan Velveteen Dream, ben değilim. Ben The Dream'im. Artık yepyeni bir öyküm var. Artık bambaşka bir stilim var. Ben bu hâle gelmek için birçok şeyden sıyrıldım. Gençliğimi, hayatımdaki renkleri ve kariyerimi geride bıraktım. Geçmişimden soyutladım kendimi. Ben bunlardan uzak kalmayı yeğlerken beni tekrardan eskiye çevirme konusunda başarılı olacağına inanıyor musun? Bu başkaldırışın manipülasyon ve zayıf noktamın üzerinden gidilmelerle bir son mu bulacak? Hayır, olmaz Velveteen. Beni yolumdan döndüremeyeceğin kadar ilerledim. Ne yaparsan yap, eskisi gibi olmayacağım! Şimdi, beni rahat bırak. SET ME FREE VELVETEEN! SET ME FREE! SET ME FREE! (kapının zorla açılmaya çalışıldığını anlayan Velveteen öfkeleniyor) Buradan gidin! Beni, bana bırakın. Duydunuz mu? Kapıyı zorlamaya bir son verin ve buradan derhal uzaklaşın! Burada bir sıkıntı yok!

Kapıyı kırmak için ekipman çağırıyor kapının arkasındaki görevliler, Velveteen ise görevlilerin ne dediğini anlamak için konuşmayı kestiğini görüyoruz. Söylenenleri anlıyor. Velveteen'in öfkelendiğini gözlemleyebiliyoruz. Derin bir nefes alıp verdikten sonra, konuşmasına devam ediyor kaldığı yerden. Kamera aşırı yakınlaşıyor Velveteen'in yüzüne.

b0VXkWD.png


Velveteen: İşler nasıl çıkmaza girdiye öyle düzelecek! SummerSlam'de yer alamamanın yarattığı boşluğun içerisindeyim fakat kaybolmadım! Ne yaptığı, ne yapabileceğimi ve neler yapacağımı çok iyi biliyorum! Seth Rollins'i tarihe gömerek büyük bir iş çıkardım ve SummerSlam'e bir şey bırakmadım! Belki de kendisi için planladıklarımı SummerSlam'e saklamalıydım! (öfkesiyle gülümsüyor biraz, sonra devam ediyor) Bu adamın (kendisini işaret ederek) PGW'de bulunduğu her saniye, arka alandaki herkes için bir meydan okumadır. Çünkü bu adam, yaşanan onca şeyden sonra kimseyi kendisine yakın görmüyor, potansiyel bir müttefik olarak görmüyor. Yanlış duymadınız, hepiniz benim rakibimsiniz! Bu savaş hepinize karşı açıldı! Bu şovda hiçbiriniz karşıma çıkmadınız, dolayısıyla çok şanslısınız. Kimse bu kadar istekli bir Velveteen'in karşısına çıkmak istemezdi elbette. Bundan emin olabilirsiniz, PGW'de bulunduğum sürece her şeye ve herkese sıkıntı yaratmaya devam edeceğim! SummerSlam'de yokum ama ben buradayım! Bundan sonra da burada olmaya devam edeceğim! Herkes rüyanın bittiğini anlasın! Kabus başlıyor artık! DREAM OVER!

Yüksek bir gürültü işitiyoruz. Kapı kırıldı! Görevliler kapıyı kırmayı başarmasıyla birlikte sağlık ekibinin hızla odaya girdiğini ve Velveteen'e müdahale etmeye giriştiklerini görüyoruz. Velveteen kendisiyle ilgilenilmesini istemiyor ve kendisine yaklaşayanları ittiriyor. Elleriyle duvardan destek aldıktan sonra yavaş adımlar atarak odadan çıktığını görüyoruz Velveteen'in. Kendisiyle ilgilenmeye çalışanları sadece ittiriyor, onların söylediklerini ve yaptıklarını hiç umursamadan ilerliyor. Velveteen arka alanda ilerlemeye devam ederken bir grup insanın da onun peşinden gittiğini görüyoruz. Bu görüntülerle birlikte kameralarımız kapanıyor ve reklamlar giriyor devreye.
11 AĞUSTOS 2023
PAYBACK #4
Her şeyi başlatan o "rüya"

80cKGvC.png


Görüntü geldiğinde oldukça dağınık olan bir masayı ve her yerdeki yağlı boyaları görüyoruz. Kamerada yüzü gözükmeyen isim, çizdiği tabloyu son dokunuşlarını yapmakla meşgul.

?: Herkesin konuşup durduğu tek bir şey var... Cornette'in iki şovda da gözükme fırsatı sunduğu bu cömert teklifi kabul eden kişi kim? Açıkçası dışardan izleyenlerin gözleriyle bakmam gerekirse bunun fazlasıyla ilgi çekici olduğunu kabul edebilirim. Ancak benim için pek de öyle değildi. Çünkü kendimi ne Mayhem'e ne de Payback'e ait hissediyordum. Cornette'in teklifini de diğer güreşçilerin yaptığı gibi umursamayacaktım..

?: Ta ki seni görene kadar. Evet, sen. Bakma bana öyle. Ben seni gördüm ve seni görür görmez buraya gelmeye ikna oldum.

Adamın çizdiği tabloyla konuştuğunu görüyoruz.

?: Çaresizce, sanki şu an yaptığın şeyi mecbur bırakıldığın için yapıyordun. Bana her seferinde aynı günü yaşayıp durduğunu ve bunun Tanrı’nın cezası olduğunu söyledin. Ama en sonunda benden yardım istedin. Ben de sana yardım edeceğim. Her hafta sıkışıp kaldığın o döngüyü bitireceğim. Seni özgür bırakacağım. Tıpkı kendimi özgür bıraktığım gibi... Bu yüzden buradayım. Biz seninle çoktan tanışıyoruz.

Lqsmb3S.png


Adam kadrajdan çıkınca ne çizdiğini görüyoruz. Kameranın karşısına geçmeden önce kendisinin son cümlesini duyuyoruz.

Velveteen: Çünkü seni rüyamda gördüm.

1bIkcnT.png

18 AĞUSTOS 2023
PAYBACK #5
"Hayatının en büyük mücadelesine hazır ol Velveteen"

Angel+Wings+2.gif


DANIELS'DAN ANGEL WINGS! DANIELS ANİDEN VURUYOR. DANIELS TUŞA GİDİYOR. 1... 2...

3!

Kazanan ve Hala PGW TV Champion: Christopher Daniels

Daniels kemerini havaya kaldırır kaldırmaz bir alkış sesi duyulmaya başlıyor.

Velveteen-Dream-NXT-645x370.jpg


Velveteen, titantrondan Christopher Daniels'i alkışlıyor. Daniels irite olmuş bir şekilde Velveteen'e bakarken, Velveteen konuşmaya başlıyor.

Velveteen: Rüyamda gördüğüm kişi, ilahi yerden kanatları koparılarak dünyaya atılmış kişi, senin yakarışlarını görüyordum. Benim önüme engeller koymak isteseler de, bu bir rüya. Hiçbir engel, bir rüyanın önüne geçemez. Bunun sen de farkındasın. Sen, beni rüyanda gördün, ben de seni. Ve şimdi karşımdasın. İstediğim gibi. O bedenine hapsolmuş ruh. İnsansı çabalarıyla bir ölümsüzü eğlendirmeye çalışıyor. Ama ben senin düşmanın değilim. Buraya senin için geldim. Sana söz verdiğim gibi, seni özgür bırakacağım.

christopher-daniels.jpg


Christopher Daniels: Benim adımı sislerin arasından fısıldayan kişi, sonunda seni buldum. Senin, büyük olanın düzenine karşı çığlıklarını duydum. Haftalarca yakarışların, bağırışların ve acizliklerinle yaşadıklarını gördüm. Ancak bugün, karşımda benimle konuşan kişi; sen de, diğerleri gibi, basit misin? Kaosun içinde sürüklenirken, yanlışlıkla yüce olanların ilahisini işitmiş birisisin. Benim yüce kudretim karşısında, sen de, gökten gelen bir emir ile, bana engel olmaya çalışacaksın. Beni, kendinle aynı görebilirsin ama bu sadece senin hatan. Sen kutsal sudan sadece bir damla aldın. Ben ise o kutsal sudan yaratıldım. İnsansı bedenimde, asırlardır buradayım Velveteen. Senin gibi kendini aydınlanmış sanan çok kişi gördüm. Ancak sadece ışığın ufak bir tozundan etkilenmişsin.

Velveteen: Yüce olan, yüce olan, YÜCE OLAN! Tüm bu gücün içinde, bir körsün. Ama sana çıkış yolunu göstereceğim. Sana kurtuluşun anahtarını vereceğim. Bu merhametten uzak olacak. Tamamen acı çekeceksin. Senin ruhuna dokunacağım ve senin sahip olduğun aracı, senden alacağım. Sen ve ben, Bad Blood'da... DREAM OVER!

Christopher Daniels: Hayatının en büyük mücadelesine hazır ol Velveteen. Düşen meleğin gazabı-

jake-hager-signe-depuis-longtemps-aew.jpg


Daniels yere düşüyor! Kamera onu yere düşüren kişiye yavaşça dönüyor. Bu isim Jasck Swagger! Jack Swagger rakibini yerde tekmelemeye devam ediyor. Daniels arkasından aldığı bu darbe karşısında çaresiz kalıyor. Swagger en sonunda Daniels'i yakalıyor ve SWAGGER BOMB!

Ama Daniels, Swagger'in kafasını yumrukluyor. Swagger neye uğradığını şaşırıyor. Daniels pozisyondan kurtulurken, Swagger iplere dayanıyor. Daniels koşarak Swagger'a Clothesline vuruyor. Swagger ringin dışına düşüyor. Swagger kaçarken Daniels, yerdeki mikrofonunu alıyor.

Christopher Daniels: Hemen kaçmana gerek yok seni ilgi açı maymun. SummerSlam'de yaptığını unutmadım. Senin cezanı da, Velveteen ile aynı anda keseceğim. Bad Blood'a PGW TV Championship için olan maç, üç kişilik olacak. Siz böcekleri bir anda ezeceğim.

1.JPG


Christopher Daniels ringde kemerini kaldırıyor. Swagger bir hareket yapmak istese de vazgeçiyor. Daniels'in zafer kutlaması devam ederken reklamlara gidiyoruz.
25 AĞUSTOS 2023
BAD BLOOD 2023
Christopher Daniels, Television Championship'i savunur

PGW Television Championship
Christopher Daniels (c) vs. Velveteen vs. Jack Swagger


Velveteen rakibini kaldırıyor şimdi ve kafasını bacaklarının arasına aldıktan sonra Swagger'a PULLING PILEDRIVER! Swagger yerde öylece yatarken Velveteen yuhalamalar arasında yerdeki rakibine bakıp köşeye yöneliyor ve tırmanıyor köşeye şimdi. Swagger yerde. Velveteen maçı bitirmeye gidiyor, Daniels'ta yaşam belirtisi yok. Velveteen VELVETEEN ATLADI VE BLACK RAINMAKER- AMA BOŞA! SWAGGER YANA YUVARLANDI! Velveteen dirseğini tutarak acı içinde bağırırken hakem onun durumuna bakmaya geliyor. Swagger iplere sürünüyor ancak onda da ayağa kalkacak mecal kalmadı! Velveteen dirseğini tutarak kalktığında Swagger da ayaklanıyor güç bela ve acıyla bağıran rakibine doğru koşuyo- Velveteen BİR ANDA DİRİLMİŞ GİBİ SIÇRAYIP JUMPING SUPERKICK'LE İNDİRİYOR SWAGGER'I! Dirseğini soran hakemi sertçe itiyor ve köşeye gidiyor! Şimdi gayet sağlam görünen dirseğine vurarak seyirciye bakıyor küçümseme dolu gözlerle ve ŞAMPİYONLUĞA BİR ATLAYIŞ YAPIYOR; BLACK RAINMAKER! VELVETEEN TUŞA GİTTİ, 1..............2....................................................

DANIELS DIŞARI ÇEKTİ! VE GELİŞİNE LARIAT! Velveteen yere inerken Daniels içeri dalıyor ve köşeye yöneliyor. ÇIKTI KÖŞEYE DANIELS, YERDEKİ SWAGGER'A BAKTI VE ATLAYARAK BEST MOONSAULT EVERRRRRRRRRRRRRRRRRR! DANIELS TUŞA GİTTİ, 1...............2..................

3!

Kazanan ve hala PGW Television Şampiyonu: Christopher Daniels

Daniels4-Photo-Credit-RING-OF-HONOR-Joey-DeFalco-JD3Studios.jpg


DANIELS KAZANIYOR! Şampiyon, kemerini koruyor! Bu kaotik maçın ardından üç adam da yerde. Daniels'ın göğsüne bırakıyor kemeri hakem ve Daniels kemerine sarılıyor. Arenada Daniels'ın müziği yankılanırken sendeleyerek ayağa kalkıyor yavaşça. Elinde kemeriyle yerde yatan Swagger ve dışarıda kendine çoktan gelmiş Velveteen'e baktıktan sonra kemerini omzuna vurup topallayarak ringden iniyor Daniels. Arka alana giderken son bir kez dönüp kemerini havaya kaldırıyor ve arka alanın yolunu tutuyor.. Velveteen'in onun gidişine kitlendiğini ve gözünü bile kırpmadığını görüyoruz. Bu görüntülerle arenanın dışına gidiyoruz.​

5 EYLÜL 2023
MAYHEM #8
Artık Velveteen'in düşmanı kendinden bir parça olur

Velveteen-Dream.jpg


Velveteen: Çaldın! Çaldın! Benden her şeyimi aldın. (kendisini işaret ediyor) PGW bu adam için bir psikiyatrik rehabilitasyon gibiydi adeta. PGW bu adam için tek çıkış yoluydu! WALTER, Seth Rollins, Christopher Daniels, Jack Swagger... Tam onları yendiğimden emin olduğum anda, tam da düzlüğü gördüğümden emin olduğum anda... Her seferinde beni manipüle ettin, ayağıma çelme taktın. Sen bana her zaman yüktün Velveteen! İleri gitmeme engel olan ve hatta beni geri çeken sendin. Ruhumu bu bedenin içine sıkıştırdın! Ben deli değilim! Ben deli değilim! (kafasını ellerinin arasına alıyor ve sıkıştırıyor.) İçerlerde bir yerlerde olduğunu çok iyi biliyorum. Gözlerimi açtığımda karşıma çıkacak mısın? Bana kendini gösterebilecek kadar özgür hissediyor musun yoksa zayıf bulduğun bu adamın zihnine yuva mı yaptın. İpler artık benim elimde Velveteen! Farkında mısın bilmem ama içeride sıkışıp kalan sensin. Her geçen gün üzerimdeki hakimiyetinin ne kadar zayıfladığını görüyor musun? Çünkü seni yeniyorum! Gözlerim şu anda kapalı, bunun nedenini merak ediyor olmalısın. Yüzleşiyoruz! Şu anda içinde bulunduğumuz karanlıkta yalnızca ikimiz varız. Biz bizeyiz. Sen ve ben...

Yutkunuyor, biraz dinleniyor. Sonrasında kaldığı yerden devam ediyor gözleri kapalı şekilde.

Velveteen: Bunca şey için üzgünüm. Yaşanan onca şey için üzgünüm. Hayatımda kayıp 3 yıl var ve bunun sorumlusu sensin! Her şeye rağmen bir ümit şansını deneyecek kadar küstahsın! Kendimi aştım. Üzerimdeki o kadar pislikten zorla da olsa sıyrılmayı başardım. Her şeye rağmen beden ölümüme yol açmadım. Bunların hepsini ben yaptım. Acı çektim, zorluk çektim, şirketlerin kapılarında nöbet tuttum. Tekrar fit olana kadar aylarca çalıştım. Tek motivasyonum bu endüstrinin tekrardan ''Altın Çocuk''u olmaktı. Israr etmekle uğraştığım ihtiyarların ter kokularına tahammül etmek çok zordu ama bunu yaptım. Bunu en zirvede olabilmek için yaptım. Oldukça başarılı bir görüntü verdim. Eşleri, benzerleri olmayan o parçaları (kemerleri) elde etmeye çok yaklaştım. Şimdi ise tam olarak oradayım. Tam olarak zirvedeyim ve onlar için mücadele ediyorum. Şimdi boğazımı sıkarak boğulmamı sağlamaya çalışan sarmaşıklarından kurtulmamı izle ve nasıl iyileştiğimi gözlemle. Çünkü seni alt ettim. Sen artık yoksun! The Velveteen yoluna devam ediyor! Velveteen öldü! O öldü! Artık o yok! The Velveteen yoluna yalnız devam edecek. İşte tam burası, The Velveteen'in dönüm noktası. DREAM OVER!

Velveteen konuşmasını sonlandırıyor ve gözlerini açıyor. İçerisinde bulunduğu odanın mor ışıkla kaplı bir oda olmadığını, karanlık bir oda olduğunu fark ediyor. Sırtını dayadığı duvara elini koyarak ayağa kalktıktan sonra etrafı yoklayarak kapı kolunu bulmaya çalışıyor. Uzun bir zamanın geçmesiyle birlikte kapıyı açmayı başarıyor ve kapıyı sertçe çarparak orayı terk ediyor. Bu arada kameramız boş olan odayı çekiyor, bu oda sahiden de kapkaranlık. Kameralarımız Velveteen'in oradan uzaklaşmasını çekerken, bir replay karşımıza geliyor. Bu replayde Velveteen'in son girdiği odadan önceki hareketleri var. İlk girdiği oda, orada gerçekten de karanlık vardı. İkinci oda, orası da sahiden karanlıktı. Üstelik Velveteen'e vuran hiçbir ışık yoktu! Bunlar bir çeşit halüsinasyondu, kurmacaydı. Bu adam tertemiz kafayı sıyırmış. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor...
21 EYLÜL 2023
PAYBACK #8
Velveteen, Survivor Series'de Dream ile yüzleşme kararı alır

X: Herkesin içinde var. Herkesin içinde bir savaş var. Herkesin içinde bazen gürültülü bazen de sessiz bir savaş sürer. Savaşta taraflar? Bu savaşın tarafları ise genellikle aynı kişidir, kişinin ta kendisi. Hayatın içinden gelen, hayatın zorluklarıyla dolu bu savaşta kendi içindeki düşmanlarla savaş halindedirler. Düşmanlar... Korku, gurur, heyecan, mutluluk, arzu, yaşam sevinci, endişe, öfke, kaygı, suçluluk... İnsanın en büyük düşmanları kişinin duygularıdır. Ruhudur... Bu düşmanların her biri, insanın içindeki fırtınalarda rol oynar.

X: Bu savaşın tuhaf yönü nedir, bilir misiniz? Büyük yıkımlara ve yeni başlangıçlara yol açan bu felaket savaşların kazananı da kaybedeni de aynı kişidir aslında. İnsan kendisini negatif etkileyen, tetikleyen bu duyguları bastırdıkça... İnsan bu zorlukları yenmeye çalışırken bazen galip olurlar, bazen ise mağlup. İşte tam olarak oradayız. Tam olarak o noktaya vardık. Herkes kendisiyle savaş halindedir. İnişli-çıkışlı olan bu savaşların kazananı da kaybedeni de kişinin kendisidir.

X: Kendisiyle savaşan kişi, bir dönüşüm sürecinin içerisindedir. Geçmişinden kendisini soyutlar, kötü anları kızgın alevlerin içine atmaya yeltenir ve küllerinden kurtulmaya çalışır. Kişinin içindeki savaş ne anlama gelmekte, bilir misiniz? Bu süreç kişinin kendi en iyi versiyonunu yaratma sürecidir, girişimidir. Kendisine karşı zafer olan bireyin özgüveni artar. Her şeyi geride bıraktığına inanır. Ama bilinçaltı... O evrende hiçbir şey kökünü saldığı topraklardan ayrılmaz. Ne yaparsan yap, içeride bir yerlerde ne olduğunu, ne yaptığını ve neler yaşadığını unutmayan bir rakibin olacak. Zaman zaman içsel duygular baskın olacak ve yenileceksin. Kişilik bozukluğu... Bu durum kişinin hayatını, karanlık bir zindanın içerisinde tıkılıp kalmışçasına hissettirir. Ne oldu? Kazanabildin mi? Onu yenebildin mi? Devam edebilecek misin?

X: Mükemmel değilsin. Eskisi gibi de. Bunların tamamını yaşayacaksın. Karanlık tarafınla yüzleş yoksa karanlıkta kal. Ya dönüş ya da aynı kal. Ama bilge ol. Mutlu ol. Büyü. Şimdi karar verme zamanı. Kim olduğuna karar ver! Tamam mı devam mı? Özgür ol. ÖZGÜR OL! ÖZGÜR OL! ÖZGÜR OL!

bzo3efs.gif


X: KARŞI KARŞIYA GELİYORLAR! BU SEFER DAHA CİDDİ! BU SEFER EŞİT KOŞULLARDALAR! SURVIVOR SERIES'TE GÖRECEĞİZ. SAVAŞ ZAMANI GELDİ. ÇAN SESLERİ DUYULDU VE DEV KAPILAR AÇILDI. DÜELLO ZAMANI GELDİ. NE OLACAKLAR? BİR KORKAK GİBİ BİRBİRLERİNDEN KAÇACAKLAR MI, SAVAŞACAKLAR MI? ELBETTE Kİ SAVAŞACAKLAR. KARŞI KARŞIYA GELECEKLER. BU ARTIK KAÇINILMAZ HALE GELDİ...

DREAM VS. VELVETEEN, SURVIVOR SERIES'TE... DREAM OVER!
23 EYLÜL 2023
SURVIVOR SERIES 2023
"Dream over"

VELVETEEN VS. DREAM

Velveteen: Sana veda etmek benim için zor geliyor hayali arkadaşım.

Nehrin rejimi iyice azar. Dalgalar, Dream'i çağırıyorlar. Dream, Velveeten'e sarılmayı bırakıp arkasını döner ve nehre bakar. Ardından bir kez daha arkasını döner ve Velveteen'e bakarak gülümser. Kollarını iki yana açar.

0FM9EMZ.gif


The Dream: Hoşça kal Velveteen.

İçimdeki Deniz: Sana en başında söylemiştim. "Bu gece birbirimize tamamen ve sonsuza dek kavuşuyoruz Dream."


Barbaros: Biz de kavuşuyoruz!

The Dream: Barbaros.

Neşe: Burada seni çok özledik.

The Dream: Başınıza gelen şeyler için üzgünüm.

Neşe: Ne hissediyorsun?

The Dream: Her şey sona eriyor gibi.


♫Rivers and roads
Rivers and roads
Rivers 'til I reach you♫

PTo540j.gif


Ve The Dream, Velveteen'i sonsuza dek terk eder. Ya da... Velveteen, The Dream'i terk eder. Sonuç olarak ne fark eder? Hepimiz içimizde The Dream'ler yaratırız ve duvarlarla konuşmaktan vakit bulduğumuz dönemlerde onunla konuşur, tartışır, kavga ederiz. Kimi zaman en büyük düşmanımız, kimi zaman en büyük dostumuz. Her zaman kendimiz. Ama bir gün, onunla son kez denk geliriz. Ve bizden gider. Sonuç olarak ne kazanan, ne de kaybeden olur.

Kazanan: -

lZJquFX.gif


Dream nehrin azgın dalgalarıyla sürüklenir. Velveteen en yakın dostunun arkasından öylece bakarken Dream yavaş yavaş gözden kaybolduğunda kafasını yavaş yavaş havaya kaldırır. En başından beri sesi vuku bulan anlatıcının olduğu yere. Bana... Artık beni tanıyacaksınız.

3u4pEvB.gif


Christopher Daniels: Dream over.

29 EYLÜL 2023
PAYBACK #9
Christopher ve Velveteen birbirlerinden bir türlü kopamaz

Christopher'ın karşısında ve ona el sıkışmak üzere elini uzatıyor! Şunu söylüyor: ''Evet, burada seninle kalacağım ve seni doğduğuna pişman edeceğim!'' Christopher da el sıkışmak üzere elini uzatıyor ve Velveteen'dan Low Blow! Christopher acı içinde t*şşaklarını tutarak yere yığılıyor. Velveteen'ın o taraftan gideceğini anlayan Seth ile The Dream onun peşinden koşturuyor. Velveteen çıkış kapısını görüyor ve koşuyor. Ama koştuğu koridor kısalmıyor, yol uzuyor adeta.

X: Çıkış kapısı derken, bu kadar kolay bir şey beklemiyordun herhalde; değil mi? Bana... Yaptıklarının hesabını vereceksin!

Velveteen: Biliyordum Christopher! Hepsinin sen olduğunu biliyordum!

Christopher Daniels'ın sesi yankılanıyor, hepsi Christopher'ın oyunuydu! Velveteen bunun etkisinden kurtulmak için iki eliyle kulaklarını kapatıyor! Evet! Yolun sonuna varıyor! Kapıyı omzuyla kırıyor ve çıkıyor! Kurtuluyor! Artık dışarıda!

Uyanıyor, kendisine geliyor. Etrafında onlarca sağlık ekibi bulunan Velveteen gözlerini açar açmaz sayıklıyor bir şeyleri.

Velveteen: Biliyordum! Hepsinin sen olduğunu biliyordum Christopher... Sen olduğunu biliyordum. (etrafındakilere soruyor.) O nerede? Ben kararımı verdim! Gerçek dost yok, vicdan azabı yok, sonsuz savaş yok! Ben Velveteen'im ve burayı seçiyorum!

Velveteen bu şekilde sayıklamayı sürdürüyor fakat sağlık ekipleri onun gitmesine izin vermiyorlar. Sorularına da yanıt vermiyorlar. Herkes Velveteen ile ilgilenirken bu görüntülerle birlikte kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor devreye.
10 EKİM 2023
PAYBACK #10
Ve... Tekrar kavuşurlar

Christopher Daniels: Hatırlıyor musun? (beline sardığı kemeri işaret ederek) Onu nasıl da teminat altına aldığımı gördün. PGW'nin başından beri benimle bir bütün olan bu parçayı sana o kadar kolay teslim edeceğimi mi zannettin? Jack Swagger'ı tuşlarken, ne kadar da acı içindeydin? Seni zekamla alt ettiğim sırada zor durumdaydın. Sen zavallının tekisin. Kendini zincirlerini kırmış olan, bir savaşçı olarak mı görüyorsun? Yanılıyorsun. Sen... Sen doğum günü animatöründen başka bir şey değilsin! Sen bir şaklabansın! (kısa bir süre duraksadıktan sonra yüksek bir sesle sürdürüyor) ŞAKLABAN!

image.png


Velveteen: Öyle mi dersin? Partini şenlendirmek için senden ne istediğimi çok iyi biliyorsun.

Christopher Daniels: Ne istediğini söyleyebilecek kadar cesur musun?

Velveteen: EVET! ÖYLEYİM! ONU İSTİYORUM!

Velveteen avucunun içiyle birkaç kez vuruyor, Christopher'ın beline sarılı olan PGW Television Şampiyonluğuna! Onun kemerini istiyor! Christopher'ın kendisiyle birlikte bir bütün olduğu o kemeri, ondan istiyor! Christopher öfkesinden renk değiştiriyor adeta! Hiçbir şey söylemeden iki eliyle ittiriyor Velveteen'ı. Gerisine savrulan Velveteen, ilerisine doğru hareket etmeye tam yeltenecekken olduğu yerde kalakalıyor. Aksiyon anında, duruyor birden. Bacakları kendisini ileri atmıyor gibi. Kendi bedenine hakimiyet gösteremiyor. Şu anda ne olduğunu biz de anlayamıyoruz, karşısındaki Christopher da. Ne? Bu iş bitmemiş miydi? İnanılır gibi değil! Yine! Yeniden!

Velveteen elleriyle kafasını sıkıştırıyor!

image.png


Velveteen tekrardan eski günlerine geri mi dönüyor yoksa? İçerisinde bulunmuş olduğu sıkıntı ruh hali, onun ruhu tekrardan abluka altına mı alacak? Velveteen'in gözlerindeki acıyı hissedebiliyoruz. Christopher'ın sözleri onu yıpratmış olmalı ki, gitmekten korktuğu yere gidiyor. Yankılanan bir ses var ancak bunu Christopher duymuyor, bu ses yalnızca Velveteen'in kafasının içinde var. Söz konusu ses, onda bir travma yaratmış gibi. Geçen hafta ve şimdi... Velveteen'i en çok tetikleyen söz bu olsa gerek, onu bir kez daha işitiyor:

Bir saniye, bir saniye, bir saniye! Ne oluyor? İnanılır gibi değil!

AZ ÖNCE OYUN OYNAMIŞ! KENDİSİNİ YILDIRDIĞINA İNANDIRMIŞ! TAMAMEN BİR ALDATMACA! TAMAMEN BİR KANDIRMACA! Velveteen içerisinde girdiği rol halinden sıyrılıveriyor ve Christopher'ın üstüne koşmaya başlıyor hiç beklenmedik bir anda. Headbutt! Christopher'ın burnundan kan gelmeye başlıyor. Bu Headbutt, Christopher'ın burnunun kanamasına yol açıyor! Burnunu tutarak geriye savruluyor, Velveteen rakibinin üstüne doğru ilerliyor...

Velveteen saldırısını sürdürme amacını gerçekleştiremiyor çünkü olay yerine bir hayli fazla sayıda olan arka alan görevlileriyle doluyor! Velveteen kendilerinden sıyrılarak, Christopher'a saldırmayı sürdürmeye çalışıyor lakin kendisinin gitmesine izin vermiyorlar! Bir taraftan kontrol etme maksadıyla sağlık görevi çağrılıyor olay yerine. Şunu çok iyi anlıyoruz, bu ikilinin ruhlar dünyasındaki mücadelesinden ziyade; maddesel dünyadaki savaşları daha etkin durumda. Artık birbirlerinin özünü ele geçirmek yerine, maddesel dünyalarını çöktürmek istiyorlar. Kameralar bu yaşananları görüntülüyor. Kameralar ikilinin birbirlerine attığı kötü bakışları çekerken birden kararıyor ve bu görüntülerin ardından reklamlar giriyor...
13 EKİM 2023
PAYBACK #11
"Bana elini ver..."

TOMMASO CIAMPA'DAN LOW BLOW! TOMMASO CIAMPA'DAN LOW BLOW! TOMMASO CIAMPA HIZLA KOLUNU ÇEKİYOR VE KENDİSİNİ RİNGİN DIŞINA ATIVERİYOR! CHRISTOPHER ADETA KIRMIZI OLUYOR! KIPKIRMIZI! TOMMASO'NUN GÖZLERİ BÜYÜMÜŞ DURUMDA! KAMERALAR RİNGİN DIŞINA ÇIKAN TOMMASO'YA DÖNÜYOR! TOMMASO CİDDİYE ALINMAMANIN YARATTIĞI DENGESİZLİK DUYGUSUNA YENİK DÜŞTÜ VE BU HAREKETİ YAPTI. İNSANLAR BU OLANLAR KARŞISINDA ŞAŞIRMIŞ DURUMDA. TOMMASO BARİYERLERİN ÜSTÜNDEN ATLADIKTAN SONRA BASAMAKLARI TERS ADIMLARLA ÇIKIYOR. ORADAN BU ŞEKİLDE UZAKLAŞIYOR. BURADA OLANLAR GERÇEKTEN DE İNANILIR GİBİ DEĞİL!

VELVETEEN RİNGİN İÇİNE GİRİYOR BU YAŞANANLARIN ARDINDAN. KENDİSİ BU YAŞANANLARI YALNIZCA İZLEMEKLE YETİNMİŞTİ. RİNGİN İÇİNE GİRDİKTEN SONRA İKİ DİZİNİN ÜSTÜNE ÇÖKMÜŞ POZİSYONDAKİ CHRISTOPHER'A ELİNİ UZATIYOR.

Velveteen: Bana elini ver...

CHRISTOPHER ELİNİ VELVETEEN'A VERİYOR! ELİNİ VERDİ! VELVETEEN ONUN KALKMASINA DESTEK OLUYOR. CHRISTOPHER TEK DİZİNİN ÜSTÜNE GEÇİYOR. SONRASINDA DA TAMAMEN AYAĞA. BU İKİLİNİN ARASINDAKİ İLİŞKİYİ ANLAMAK GERÇEKTEN DE GÜÇ. DOSTLAR MI DÜŞMANLAR MI? BİLEMİYORUZ.

0_zkc4ziOyPL1Hy1-m.png


VELVETEEN ATAĞA GEÇİYOR VE HİÇ BEKLENMEDİK ANDA ONU SIRTINA ALIYOR, DREAM VALLEY DRIVER! DREAM VALLEY DRIVER! DREAM VALLEY DRIVER! ONU ALDATTI! ONU KANDIRDI! VELVETEEN YERDEKİ KEMERİ ALIP HAVAYA KALDIRIYOR. BİR TARAFTAN DA CHRISTOPHER'IN ÜSTÜNE KOYUYOR AYAĞINI! KAMERALAR BU GÖRÜNTÜLERİ ÇEKTİKTEN SONRA KAPANIYOR VE REKLAMLAR GİRİYOR.
20 EKİM 2023
PAYBACK #12
Bunu Christopher'ın da sevdiği kesin

Christopher Daniels: İnan o kirli sakallı militanı da yaşatacaklarımın içine dahil etmek isterdim ama sanırım bu zor, anın tadını çıkaracağım ve seni yok edeceğim. Bu kemer için bir maç istiyordun değil mi, tebrikler aldın. Sana anlatmak istiyorum, benimle biraz gezmeye ne dersin?

Christopher beline sarılı olan kemeri, bir masanın üzerine bıraktıktan sonra yerdeki Velveteen'i kaldırıyor ve bulunduğu odanın kapısına fırlatıyor! Kapıya çarpan Velveteen, kapının açılmasına yol açıyor. Christopher, Velveteen'i saçından tutarak PGW arka alanında gezdiriyor. Velveteen sadece kaçmaya çalışıyor ama gücünü yitirmiş durumda. Christopher, Cathy Kelley'i gözüne kestiriyor koridorda ilerlediği esnada. Cathy'nin elinden kaptığı mikrofonu, defalarca kez Velveteen'in alnına vuruyor! Velveteen çaresiz, sadece kaçmaya çalışıyor. Christopher, Velveteen'i kaldırıyor ve saçından çekerek gezintiye devam ediyor.

image.png
image.png


Christopher Daniels: Maçtan bahsettim ve gerisini getirmedim. Sana biraz anlatmama müsaade et. Sen ve ben, ringde. Peki ardıllarımız? Peki bizi biz yapan parçalarımız? Babam, o beni izliyor. Beni izlerken gönlünün kanadığını biliyorum. Kader değil, bu bir seçimdi. Endişelenme, senin karşında sadece ben olacağım. Sen, The Dream... The Dream, o da olmayacak. Ringin tepesinde olacak Shark Cage'de olacaklar. Bizler değil, biz savaşacağız Velveteen. Sadece sen ve ben ringi paylaşacağız, sadece sen ve ben olacağız. Benimle tek başına yüzleşebilecek misin?

image.png


Christopher'dan Angel's Wings! Velveteen perişan durumda! Park yerinin tam ortasında, sert bir zemin üzerinde yaptı bunu! Christopher hızla ayağa kalktıktan sonra üzerindeki gömleği çıkartıyor ve onunla Velveteen'ı boğmaya başlıyor! Velveteen nefes alamıyor, gözleri gidiyor adeta. Christopher sınırları çok zorluyor. Baygın haldeki Velveteen'i ayağa kaldırdıktan sonra onu arabanın üstüne atıyor! Velveteen üzerine düştüğü arabanın ön camının kırılmasına yol açıyor! Velveteen'in gözünden yaşlar geliyor, yuvarlanarak aracın üstünden yere düşüyor. Acı içinde sırtını tutuyor, bu yaşananlar çok ağırdı! Çok ağır!

image.png


Christopher Daniels: Böyle yapma, beni de ağlatacaksın! (ciddileşiyor) Geçen hafta seriyi bitirmek istediğini söyledin. Ben de sana bu fırsatı veriyorum. Üstelik ortaya sadece galibiyet serimi değil, kemerimi de koyuyorum. Tek yapman gereken cesaretini toplamak olacak çünkü cadı yandı. Cadı avı bitti Vel'. Cadı avı bitti! Senden nefret ediyorum. Nefret! Pislik! Sana daha fazla bir şeyler yapmamam için bana bir sebep söyle. Benimle aynı ringe çıktıktan sonra buruk ayrılacaksın çünkü artık seni engellediğini iddia edebileceğin hiçbir şey kalmadı!

image.png
image.png


Christopher ayağa kalkıyor ve Velveteen'in üstüne tükürüyor... Christopher'ın oradan uzaklaştığını görüyoruz. Kameralar sürüklenerek ilerlemeye çalışan ve kendi sesini duyurmaya çalışan Velveteen'i çekerken kapanıyor ve reklamlar giriyor.
28 EKİM 2023
LOCKDOWN 2023
Velveteen, yeni Television Şampiyonu olur

Shark Cage Match for the PGW World Television Championship
Christopher Daniels (c) vs. Velveteen


Velveteen yerde, kanlar iyice yayılıyor! Bir saniye, neler oluyor? Işıklar kesildi! Işıklar kesildi! Işıklar kesildi! Stage'den mor dumanlar çıkıyor, herkes o tarafa dönmüş durumda. Göz gözü görmüyor demek mümkün. 10, 20 ve 30... Yarım dakika boyunca etraf bu şekilde kalıyor ve nihayet ışıklar geri dönüyor. Christopher arkasına dönüyor ve rakibini göremiyor! Velveteen yok! Hiçbir yerde yok! Christopher sırasıyla bütün kenarlarından ringin dışına da bakıyor ama yok Velveteen kayboldu adeta! Seyircilerden çığlık sesleri yükseliyor!

gQTzDRx.png


VELVETEEN SHARK CAGE'DE! SHARK CAGE'NİN KAPISI KİLİTLİ, BU YÜZDEN İÇİNDE DEĞİL. PARMAKLIKLARINI TUTARAK DIŞ TARAFINDA ASILI DURUYOR! CHRISTOPHER'IN KENDİSİNİ GÖRMESİ İÇİN BAĞIRDIKTAN SONRA BİR ADIM ÖNCE ATIYOR VE KENDİSİNİ BOŞLUĞA BIRAKIYOR! VELVETEEN RAKİBİNİN ÜSTÜNE DÜŞÜYOR! BU GERÇEKTEN İNANILMAZDI! İNANILMAZ! ENFES! VELVETEEN TİTRİYOR ADETA. ÇOK HEYECANLANMIŞ DURUMDA! SÜRÜKLENEREK KÖŞEYE DOĞRU GİDİYOR... İPLERİN ALTINDAN APRON'A GEÇTİKTEN SONRA ELİNDEN GELDİĞİNCE HIZLI DAVRANIYOR VE TOP-ROPE'YE ÇIKIYOR. AYAĞA KALKIYOR VE ATLIYOR! ATLADI! NEFESLER TUTULMUŞ DURUMDA! THE PURPLE RAINMAKER! THE PURPLE RAINMAKER GELDİ! HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR. SEYİRCİLER DE EŞLİK EDİYORLAR.

1......................2......................

3!

Kazanan ve yeni PGW Television Şampiyonu Olan: Velveteen

d1IWyoW.png


SERİ BİTTİ! CHRISTOPHER DANIELS YIKILIYOR! PGW TARİHİNİN EN UZUN KEMER SALTANATI SONA ERİYOR! YENİ BİR ŞAMPİYONUMUZ VAR! YENİ BİR ŞAMPİYONUMUZ VAR! ÇOK DİDİNDİ! ÇOK ÇALIŞTI! ÇOK UĞRAŞTI! ÇOK MÜCADELE ETTİ! BU ZORLU MAÇI KAZANMAYI BAŞARDI VE ŞAMPİYON OLDU! BU ONUN PGW'DEKİ İLK KEMERİ! MAÇI KAZANAN VELVETEEN! VELVETEEN'İN MAÇI KAZANDIĞININ ANONSU GERÇEKLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ''Half Life'' ŞARKISINI İŞİTMEYE BAŞLIYORUZ! HERKES AYAKTA ALKIŞLIYOR! KANLAR İÇİNDE KALAN VELVETEEN'E İLK MÜDAHALE ETMEK İSTENİYOR FAKAT O BUNU REDDEDİYOR. KEMERİN AŞAĞI İNDİRİLMESİNİ İSTİYOR! RİNGİN TEPESİNDE ASILI OLAN SHARK CAGE'IN AŞAĞI İNDİĞİNİ GÖRÜYORUZ. NİHAYET RİNGİN ZEMİNİNE İNİYOR. VELVETEEN ACELEYLE KAFESİN KİLİDİNİN AÇILMASINI İSTİYOR. HAKEME ÖYLE BİR ACELE ETTİRİYOR Kİ ADAMCAĞIZIN ELİNİ AYAĞINI BİRBİRİNE DOLANDIRIYOR. EN SONUNDA HAKEMİN ELİNDEN ANAHTARI ALIYOR VE KAFESİN KİLİDİNİ AÇIP, KAPISINI AÇIYOR VE KEMERİNE KAVUŞUYOR! KEMERİNİ ALDIKTAN SONRA MİNİ KAFESİN İÇİNDEN ÇIKIYOR VE YERE BIRAKIVERİYOR KENDİSİNİ!

paagauY.png


VELVETEEN KENDİSİNİ TOPARLADIKTAN SONRA KÖŞEYE GİDİYOR VE SECOND-ROPE'YE ÇIKIP KEMERİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! ARDINDAN KEMERİNİ ÖPÜYOR! FLAŞLAR PATLIYOR BU ESNADA! BÜYÜK İLGİ TOPLUYOR! KAMERALAR RİNGİN DIŞINDA YERDE OTURURKEN SIRTINI BARİYERLERE YASLAMIŞ OLUP, SİNİRLİ BAKIŞLARLA VELVETEEN'E BAKAN CHRISTOPHER'I ÇEKTİKTİKTEN SONRA KARARMAYA BAŞLIYOR. REKLAMLAR GİRİYOR!
25 KASIM 2023
PRİNCE OF PGW 2023
Powerhouse Hobbs, PGW'da geçiş rakibi diye bir şey olmadığını gösterir

Falls Count Anywhere Match for PGW Television Championship
Velveteen (c) vs. Powerhouse Hobbs

E-pfSpcXsAIME7G.jpg


Işıklar gitti! Mahalledeki bütün ışıklar bir anda kesiliyor! Etraf karanlık olmuş durumda! Hiçbir şeyi göremiyoruz. Velveteen, Christopher Daniels'a yaşattıklarını kendisi de yaşamış oluyor! Hiçbir şey göremiyoruz, yalnızca kat küt sesler işitiyoruz! Bİr 30 saniye yok bizde! Ne oluyor orada?

O da ne? Etrafta siyahi 3 isim daha var! Bunlar Hobbs'un arkadaşları olmalılar! Hobbs rakibinin üstünde yatıyor, hakem ise sayıyor. 1......................2......................

3!


Kazanan ve Yeni PGW World Television Champion Olan: Powerhouse Hobbs

cats.png


İNANIN ORADA NE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ ÇÜNKÜ BİZİ ŞU ANDA SADECE VELVETEEN'İN TUŞLANMIŞ OLMASI VE YENİ ŞAMPİYONUN POWERHOUSE HOBBS'UN OLMASI İLGİLENDİRİYOR. EVET YALNIZ DUYMADINIZ, YENİ BİR ŞAMPİYON VAR. POWERHOUSE HOBBS. BU İSİM DAHA KENDİSİNDEN ÇOK BAHSETTİRECEK GİBİ GÖZÜKÜYOR. HAKEM KENDİSİYLE BİRLİKTE GETİRDİĞİ KEMERİ HOBBS'A TESLİM EDİYOR! HOBBS KEMERİ ELİNE ALDIĞINDA İNANILMAZ BİR RAHATLAMA YAŞIYOR!

HAKEM HOBBS'UN ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR? HAYIR, HOBBS BUNA İZİN VERMİYOR VE SEVİNCİNİ ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE YAŞIYOR! HOBBS İLE ARKADAŞLARI BU GALİBİYETİ HEP BİRLİKTE KUTLUYORLAR! HOBBS ALDIĞI HASARLARI HATIRLAMIYOR BİLE! KENDİSİNİ O KADAR KAPTIRMIŞ DURUMDA! BU GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN KAMERALAR KAPANIYOR VE REKLAMLAR GİRİYOR...
15 ARALIK 2023
SLAMMY AWARDS 2023
Wes Lee, hikayeye dahil olur

Hulk Hogan: Baylar ve bayanlar... Tekrardan buradayız ve kaldığım noktadan devam ediyoruz. Etkinliğimiz, az önce buraya gelen o gergin adamın tavırlarının ardından nereye gidiyor bilmiyorum. Nitekim buraya neşeli bir gece geçirmek ve ödül sahibini sunmaya geldim. O adamın sorunu neydi, bunu hiçbir şekilde anlayamadım. Sanırım ödül kazanmak istemiyordu! İlginç. Her neyse, şovumuzda ''mod'' düşüklüğüne asla yer yok. Aynı gurur, istek, arzu ve aynı enerji ile bu şov kaldığı yerden devam ediyor. Sizlere farklı bir ödülün sahibini... Sahiplerini takdim etmek istiyorum. Dilerseniz hız kesmeden ve sizleri de daha fazla merakta bırakmadan açıklamamı yapayım. Elimde tuttuğum Rivalry of the Year ödülünün sahiplerini sizlere açıklamak istiyorum. Birazdan ismini söyleyeceğim bu iki ismin buraya birlikte gelmesini ve kesinlikle hiçbir sorun yaşamadan bu ödülü almalarını istiyorum. Herkes oldukça hazır görünüyor, ben de hazırım. Öyleyse bu isimleri buraya davet edelim.

RIVALRY OF THE YEAR...

rivalry.jpg

CHRISTOPHER DANIELS VS. VELVETEEN!

Velveteen_Dream_bio-23722901a925bc445463ee2061cd86eb.jpg


Velveteen'in şarkısı bütün arenayı inletiyor! Bu şarkı kulaklarda yankılanıyor, ama neden? Neden Christopher'ın şarkısı da çalınmadı. Kameralar şarkının çalmaya devam ettiği esnada arka alana dönüyor. Christopher elindeki ödül ile arka alanda ilerliyordu ki, kendisinin tekrar anons edilmesiyle birlikte hızla arkasına dönüyor. Elindeki ödülü yetkililere hızla teslim ettikten sonra ringin girişine doğru koşuyor. O da sadece Velveteen'in şarkısının çalmasından rahatsızlık duymuş olmalı ki, hızla oraya gitmeye çalışıyor. Bu esnada stage'ye dönüyoruz. Velveteen, Hulk Hogan'ın yanına gidiyor. Üstünde bir deri ceket bulunmakta. Tauntlarını yaparak yanına vardığı Hulk Hogan'ın elini sıktıktan sonra ödülü teslim alıyor! Velveteen'in ödülü havaya kaldırmasıyla birlikte alkışlar yükseliyor!

Christopher da arka alandan beliriyor! Hızla kürsünün bulunduğu tarafa gidiyor. Velveteen kendisini sinir bozucu bir sırıtma ile karşılıyor. Elindeki ödülü onun gözüne sokuyor adeta. Christopher hiçbir şey demeden kafa kafa geliyor Velveteen'le. Burun buruna geliyorlar adeta. Christopher eli ile müdahale etmeye ve ödülü almaya çalışıyor. Velveteen kendisine müsaade etmiyor, ödülü kendi arkasında saklıyor. Bu esnada Hulk daha fazla gerilime fırsat tanımıyor ve ikiliyi ayırmaya yelteniyor. O da ne? Christopher onun kafasını eliyle ittiriyor! Yaşı ilerlemiş olan Hulk dengesiz bir şekilde yakalandığın yere düşüyor. Velveteen göğsünden itiyor Christopher'ı. Christopher birkaç adım geriye savruluyor... UZUN ZAMAN SONRA BU İKİLİ TEKRARDAN KARŞI KARŞIYA! FAKAT BU SEFER KEMERİ DEĞİL, ÖDÜLÜ PAYLAŞAMIYORLAR! BU İKİLİNİN ARASINDAKİ SORUNLAR HİÇBİR ZAMAN BİR SON BULMAYACAK GİBİ. İLK GÜNKÜ NEFRETLE BİRBİRLERİNE BAKIYORLAR!

WES LEE! WES LEE! Arka alandan gelen isim Wes oluyor! Bu ikilinin arasına hiçbir şekilde girmiyor. Tabii ki de amacı bu ikiliyi ayırmak değil. Kürsüye doğru yöneliyor. Bu arada Wes'in görünüşü de ilgimizi çekiyor. Kendisinin üzerinde bir takım elbise yok. Wes mikrofonu bir eliyle tutarak konuşuyor.


intro-1702058384.jpg


Wes Lee: Evet, bu ikili kavga ettiği esnada şovumuzun yarıda kalmasını istemeyiz. Öyle değil mi? Bu gece fazlasıyla uzun olacak, dolayısıyla hız kesmeden devam edelim istiyorum. Yanlış düşünmenizi hiçbir şekilde istemiyorum. Şovun kaldığı yerden devam etmesini arabada beni bekleyen iki çıtırla hiçbir ilgisi yok! Ben sadece sizleri düşünüyorum (sırıtıyor.)! O halde... Aylardır birbirleriyle didişen bu ikiliyi kendi hallerine bırakalım. Çünkü onlar bunu daha fazla ilgi çekmek için yapıyor ve yapmaya devam edecekler. Sanırım aylardır bunu yapmaktan bıkmadılar ve bıkmayacaklar da. Benim ödülüm bana verildiği esnada, arkada bunu yapmayı sürdürebilirler. Biraz marjinallikten zarar gelmez! Gimmick of the Year ödülümü buraya getirecek olan kişiyi, davet ediyorum! Hemen buraya gelsin!

Christopher Daniels:
İşte burada.

Wes Lee yerde! Wes Lee yere kapaklanıyor! Velveteen ile Christopher'ın yönlerini kendisine çevirdiğini görüyoruz. Birbirleriyle ilgilenmeyi kesmişler ve bir olup Wes'e saldırıyorlar! Yere düşürdükleri Wes'i tekmeliyorlar! Bu esnada Wes'in iki eliyle kafasını korumaya çalıştığını görüyoruz. Velveteen ile Christopher, bir olmuş durumda ona saldırıyorlar! Bu ikilinin birlikte hareket ettiğini görmek gözlerimizi yaşarttı doğrusu! Peki şimdi ne olacak? Velveteen yere bıraktığı ödülü alıp kürsüye koyuyor. Velveteen ödülün bir kafasına, Christopher da ödülün diğer kafasına elini koyuyor. Yüzlerini birbirlerine döndükten sonra manidar bir biçimde sırıtıyorlar! Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.
30 ARALIK 2023
DOUBLE OR NOTHING 2023
Velveteen, emaneti olan Television Şampiyonluğunu geri alır

PGW World Television Championship
Powerhouse Hobbs (c) vs. Velveteen


1......................2......................

3!

Kazanan ve Yeni PGW World Television Şampiyonu: Velveteen

gds.jpg


BU MAÇ BİTTİ! BU MAÇ BİTTİ! MAÇI KAZANAN VELVETEEN OLDU! KEMERİ TEKRARDAN KAZANIYOR! TEKRARDAN ŞAMPİYON OLDU! PGW WORLD TELEVISION KEMERİNİ BİR KEZ DAHA KAZANDI! VELVETEEN'İN MAÇI KAZANDIĞININ ANONSU GERÇEKLEŞTİRİLİYOR VE ARENADA KENDİSİNİN ŞARKISI ÇALMAYA BAŞLIYOR. BU ESNADA HAKEMİN KEMERİ AYAĞA KALKMAKTA ZORLANAN VELVETEEN'E VERDİĞİNİ GÖRÜYORUZ. İKİ DİZİNİN ÜSTÜNDEKİ VELVETEEN KEMERİNE UZUN UZUN BAKIYOR! VELVETEEN İPLERDEN DESTEK ALARAK AYAĞA KALKTIKTAN SONRA KEMERİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! KENDİSİ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMIYOR, BİR TARAFTAN DA AĞLIYOR! KEMERİ DEFALARCA KEZ ÖPÜYOR...SEYİRCİLERİN KENDİSİNİN VERDİĞİ MÜCADELEYİ ALKIŞLADIĞINI GÖZLEMLİYORUZ! VELVETEEN KÖŞEYE ÇIKIYOR VE KEMERİNİ HAVAYA KALDIRIYOR!

i.jpg


BU ESNADA KAMERAMIZ RİNGİN DIŞINDA SIRTINI BARİYERLERE YASLAYARAK KENDİSİNE ÖFKEYLE BAKAN HOBBS'U ÇEKİYOR. VELVETEEN'İN ZAFERİNİ KUTLAMASINDAN OLDUKÇA RAHATSIZ DURUMDA! KAMERALAR SECOND-ROPE'DEYKEN KEMERİNİ HAVAYA KALDIRAN VELVETEEN İLE ONA NEFRETLE BAKAN HOBBS'U AYNI ANDA GÖRÜNTÜLERKEN KARARIYOR VE REKLAMLAR GİRİYOR.
30 ARALIK 2023
DOUBLE OR NOTHING 2023
Christopher Daniels, Wes Lee'nin avcunun içine bir "star" kazır ve onu gerçek bir Starboy yapar

No Disqualification Match
Christopher Daniels vs. Wes Lee


1....................2...................

Wes-Lee.jpg


3 OLMADI, ATTI! HASSİKTİR! YOK ARTIK DAHA NELER!

Tazz: WES LEE İNSAN OLMADIĞINI KANITLADI!

CHRISTOPHER RAKİBİNİ KANAYAN ELİNDEN TUTARAK KÖŞEYE KADAR GETİRİYOR. KÖŞEYE DOĞRU YANAŞIYOR VE HAMLESİNİ YAPIYOR. BEST MOONSAULT EVER! BME! BME! BME!

Q3b2Ud.gif


HAKEM SAYIYOR!

1......................2......................

3!

Kazanan: Christopher Daniels

image.png


CHRISTOPHER DANIELS BU MÜCADELEYİ KAZANDI! KAN DÖKTÜ KAN! RİNGDE KANI KALDI! İKİSİNİN KANI DA RİNGE BULANDI! MAÇI KAZANAN CHRISTOPHER DANIELS OLDU! CHRISTOPHER YERDEN KALKMIYOR, DİNLENİYOR. CHRISTOPHER'IN KAZANDIĞININ ANONSU GERÇEKLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ''One More Step Before The End'' ŞARKISINI İŞİTMEYE BAŞLIYORUZ! BÜTÜN ARENA BU MAÇIN ARDINDAN ALKIŞLIYOR! CHRISTOPHER NİHAYET AYAĞA KALKIYOR VE HAKEM KENDİSİNİN ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! ARKA ALANDAN ONLARCA SAĞLIK EKİBİ GÖREVLİSİ GELİYOR! SEDYE DE VAR! İLK YARDIM YAPMAK ÜZERE WES İLE İLGİLENİYORLAR! CHRISTOPHER BU ESNADA SECOND-ROPE'DE ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! WES'İ SEDYEYE YATIRIYORLAR VE ARKA ALANA GÖTÜRÜYORLAR! SECOND-ROPE'DEKİ CHRISTOPHER, BİR TARAFTAN ELİNİ HAVAYA KALDIRIRKEN BİR TARAFTAN DA ONUN ARKA ALANA GÖTÜRÜLÜŞÜNÜ ÇEKİYOR. BU GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN KAMERALAR KAPANIYOR VE REKLAMLAR GİRİYOR.
27 NİSAN 2024
ROYAL RUMBLE 2024
Velveteen Dream, Wrestlemania ana olayına gider

rSFqLoE.jpeg


Elenen: Alberto "El Patron" Del Rio Eleyen: Velveteen Dream

SkliLDQ.jpeg


Royal Rumble 2024'ü Kazanan ve Wrestlemania Ana Olayına Giden: Velveteen Dream

0KXQFox.jpeg


Velveteen Dream kazanıyor! WM ana olayına gidecek olan güreşçi, Velveteen Dream oluyor! Alberto ringin aşağısında öylece yerde çömelmiş şekilde boşluğa bakarken Velveteen Dream'in rüyasının bittiğine tanık oluyoruz! Ya da belki de, Alberto'nun x3 yapma rüyasının bittiğine. Ama kesin olan bir şey var ki... Dream over.

Xv0UAml.jpeg
1FQQIIE.jpeg


Alberto'yu görüyoruz. Kafası önünde, sadece seke seke yürüyor. Bariyerler kısmında durup bir süre gözleri tam olarak ringden düştüğü kısma odaklanıyor ve kitleniyor. Daha sonra kafasını iki yana sallayıp yoluna devam ediyor. Arenanın tepesinde tamamen mor renkli ışıklar yavaş yavaş hakim olmaya başlarken Velveteen Dream'in turnbuckle'a çıktığını görüyoruz. Elini kaldırıyor ve...

MrKLxFZ.jpeg


Arenada mor bir şimşeğin de çakmasıyla birlikte etraf tamamen bu renge bürünüyor!

4fwAErP.jpeg


Mor ışıklar tümüyle yer kaplıyor ve Velveteen... VELVETEEN DREAM... WRESTLEMANIA'YI İŞARET EDİYOR! BUNU YAPARKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMIYOR! HER GÜREŞÇİNİN HAYALİNİ... WRESTLEMANIA ANA OLAYINA GİTMEYİ BAŞARIYOR! Belki de... Belki de 10 aydır hep düşündüğü şeyi başarıyor! Bilemeyiz. Fakat bildiğimiz bir şey var ki...

YEBMJ6e.jpeg


VELVETEEN DREAM, ROYAL RUMBLE 2024'ÜN KAZANANI OLUYOR! Tüm coşkusuyla bunu kutlarken en sonunda gözlerini tıpkı Television Championship maçındaki gibi etrafa deviriyor... Yine mi? Hayır. Velveteen bu sefer sadece gökyüzüne ağlamaklı şekilde bakıp teşekkür mahiyetinde gözünü ağır şekilde kırpıyor. "Bana zarar vermek istemeyeceğinizi biliyordum." diyerekten sayıkladığını kamera onu en yakından çektiğinde duyabiliyoruz. Bu zaferini oralarda bir yerlerde, bazen güçlü; bazen en zayıf insan olarak fakat her zaman... Her zaman onu izlediğine inandığı iki arkadaşına adıyor. Ve inanıyor ki... Neşe'de, Barbaros'da onu gördü. Velveteen onları görmedi. Ama onlar onu gördü. Biz onu gördük. Bu sırada ekrana credit yazısı geliyor ve... Royal Rumble 2024'ü noktalıyoruz.
3 MAYIS 2024
PAYBACK #33
Kabul edelim... Bu gerçekten de, onların hikayesi

oyrq8sx.png


Velveteen Dream: Gecenin başında hepinize aktardığım gibi, üzerine etraflıca düşündüm ve taşındım. Bunu yapmak ve işin içinden çıkabilmek oldukça zordu, bunu itiraf etmek zorundayım. Zihnim içindeki çatışmalar sonucunda, artık ne yapacağımı gayet iyi bir şekilde biliyorum. Herkesin malûm bir heyecanın içerisinde olduğunu ve dudaklarımın arasından çıkacak sözleri sabırsızlıkla beklediğinin farkındayım. Bunu görebiliyorum ve rahatlıkla anlayabiliyorum. Ne kadar kritik bir kararın eşiğinde olduğumun ve bunun Prestige Grand Wrestling'in çehresini değiştireceğinden eminim. Pekala, sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Sizlere aldığım kararı duyurmak istiyorum. WrestleMania'da, yılın en büyük etkinliğinde, karşımd...

Velveteen cümlesini tamamlayamıyor çünkü tam sözünü tamamlamak üzereyken, tüm arenayı adeta saran bir şarkı çalmaya başlıyor! Velveteen'in yüzünde bir gülümseme oluşuyor, elindeki mikrofonu indiriyor ve sırıtarak stage'ye doğru dönüyor.


7nfya19.png


Micheal Cole: Here he is!

JBL: Oh baby!

Christopher Daniels burada! Şarkının bir müddet ilerlemesinin ardından arka alandan, stage'ye geliyor. Arenada çok yoğun bir atmosfer oluşmuş durumda, Christopher'ın arka alandan gelmesiyle birlikte seyirciler çığlık çığlığa. Sonu görünmeyen bir cheer hakim arenada. Christopher'ın elinde de bir adet mikrofon bulunmakta. Seyircilerin reaksiyonlarını bir müddet izlemesinin, süzmesinin ardından konuşmaya başlıyor. Bir taraftan da ringe doğru ilerliyor, bunu da eklemek lazım.

qgtse6q.png


Christopher Daniels: (kollarını yana doğru açarak) İşte, görüyorsun. Tam olarak buradayım. Anlatılmalı mı, dile getirilmeli mi bilmiyorum ama... Val Venis buraya gelecek ve kendisini gösterecek bir şampiyon değil. O bir gafletin içerisinde kaybolmuş durumda. Val burada olacak kadar güçlü birisi değil. Kemerini HER ZAMAN dış müdahaleler ile korumayı başaran ve her maç sonrasında hastaneyi ziyaret etmek durumunda kalan o zavallıyı yenerek hiçbir şey elde edemezsin. Bunu sen de çok iyi bir şekilde biliyorsun. Nasıl bir yolu takip edeceksin bilmiyorum ama ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorum. Kariyerinde sıçrama yapmak için her zaman bir Christopher'a ihtiyaç duydun. Bunu söylemekten hiçbir zaman çekinmedim, çekinmeyeceğim de. Bence sen de bunu gönül rahatlığıyla kabullen... Seni Velveteen yapan benim ve görüyorum ki, bana bir kez daha ihtiyacın var.

Seyirciler bu söz karşısında şok olmuş durumda, Velveteen ise sırıtıyor. Bu arada Christopher ringe varmış oluyor. Kendisi çelik basamaklara doğru yönelmesinin ardından basamakları teker teker çıkıyor. Apron'a geçtikten sonra tek elini kemerinin üstüne atıyor ve iplerin arasından ringin içerisine giriyor. Kemerini eline alıyor, Velveteen'in tam karşısına geçiyor ve kemerini havaya kaldırıyor. Velveteen'in uzun uzun kemere baktığını görüyoruz. Christopher kemerini tekrardan göğsüne alıyor ve konuşmasına kaldığı yerden devam ediyor.

8i4nfcd.jpg


Christopher Daniels: Buradayım, burada bunun için varım. Her zaman olduğum gibi, hazırım ve güçlüyüm. Sosyal medyadan, insanlardan, diğer güreşçilerden ve beyaz yakalılardan etkilenme. Senin gelişimin onların hiçbirinin umrunda değil. Eline tutuşturdukları meşale ile ısınmayı mı tercih edeceksin yoksa daha fazla yol almayı mı? Bence etraftan etkilenmeyi bir kenara bırakalım ve yarıda bıraktığımız sayfaları doldurmayı sürdürelim. Yeni ve saçma sapan hikayeler arayışında olma çünkü senin arkanda bıraktığın bir romanın var. Bu bizim kaderimiz, The Father'ın bizi yönlendirdiği nokta bu. Bizim yollarımız hiçbir zaman ayrılmadı, çünkü bu hikayenin hiçbir zaman sonu gelmedi. Şirketin en önemli ve tek gerçek hikayesinin sonuna artık bir nokta konmalı. Bu son ancak biz ikimize yakışır. (CHEER!)

ec92vy3.png


Christopher Daniels: Sana çağrım çok açık çocuk, kolayı tercih ederek Val'i takip etme ve dünya şampiyonu olmaya aday birisine yakışacak bir cesaret göster. Kendini aldatma, kandırma! WrestleMania'da bana gel, benim karşıma çık!

Christopher elini uzatıyor Velveteen'e! Velveteen'e elini uzatıyor! İzleyiciler şoke olmuş durumdalar, herkes şaşkın bir şekilde izliyor. Spiker masasında Michael'ın yorum yapmaya çalıştığını ama bunu JBL'in onu engellediğini görüyoruz. Herkes Velveteen'in sözlerini bekliyor, o da konuşmasına başlıyor fazla geçmeden.

lz5jf3p.jpg


Velveteen Dream: Her şey, her şey seni rüyamda görmem ile başladı. O rüyanın benden hiçbir zaman benden ayrılmayacağını tahmin etmezdim. Aramızdaki bağ, bizim kontrolümüz dışında bir hal aldı. İnsanlar bizi birlikte biliyorlar, birlikte anıyorlar. Biz kader bağı ile bağlıyız. Bu bağ, uzak kalmayla bitmez. Belki de şu anda haklısındır, WrestleMania Main Event'inde çarpışmak bizim rüyamız, bizim kaderimizdir. Ben de buna engel olan kişi olarak bilinmeyi asla istemem. (THIS IS AWESOME!)

DEVAM EDECEK...
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
4,127
Beğeni sayısı
1,113
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Seni seçmemle devam edecek değil mi? @KAT

Şaka maka içinde bulunduğum en iyi storylinelardan biriydi okurken böyle huzur geldi içime. Ekipteki herkesin çabası için de ayrıca teşekkür ederim.
 

KAT

tsuji fan
Katılım
2 Tem 2023
Konular
37
Mesajlar
1,571
Beğeni sayısı
190
PG Nakit
120
RPG Karakteri
Chris Jericho
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
Seni seçmemle devam edecek değil mi? @KAT

Şaka maka içinde bulunduğum en iyi storylinelardan biriydi okurken böyle huzur geldi içime. Ekipteki herkesin çabası için de ayrıca teşekkür ederim.
Beni seçeceksin iş Christopher’ın yandığı noktaya varacak. Onun saçı bile yok.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Şöyle boş bir vaktimde uzun uzun Christopher vs. Velveteen psikanalizi çıkarmak istiyorum, bu hikayeyi baştan sona yeniden okumayı da o zamana bırakacağım etkisini koruması için. Bu belki yakın gelecek olur belki WrestleMania sonrası. Hikaye bugüne kadar girdiğim storyline'lar arasında zirve koltuğunun en güçlü adayı, @Kras Mazov ve ekip üyelerine çabaları için teşekkür ederim bu vesileyle.
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
4,127
Beğeni sayısı
1,113
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Şöyle boş bir vaktimde uzun uzun Christopher vs. Velveteen psikanalizi çıkarmak istiyorum, bu hikayeyi baştan sona yeniden okumayı da o zamana bırakacağım etkisini koruması için. Bu belki yakın gelecek olur belki WrestleMania sonrası. Hikaye bugüne kadar girdiğim storyline'lar arasında zirve koltuğunun en güçlü adayı, @Kras Mazov ve ekip üyelerine çabaları için teşekkür ederim bu vesileyle.
Bitirme tezi belli oldu desene.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: