RPG Karakter Merkezi


Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
174
Mesajlar
585
Beğeni sayısı
1,380
PG Nakit
0
Elite’in bana verdiği yetkiye dayanarak sizlerden Keith Lee & Swerve Strickland talep ediyorum.

Onaylıyorum.

Spear of Chaos oyundan süresiz yasaklandı. 2024 yılında bu, bu tarz şeylerle uğraşmak kesinlikle isteyeceğim tarzda bir durum değil fakat gerek kendimin gerek yazar ekibinin gerek oyuncuların huzuru için bunu açıklamak ve dahi, bir kimseyi oyundan yasaklamak gibi bir durumu sessiz sedasız; sebep belirtmeksizin yapmak hiç isteyeceğim bir şey değil. O yüzden bu yazıyı yazıyorum.

Kendisinin başta yazar ekibine karşı gösterdiği düşüncesiz, saygısız tavırlar bir yere kadar tölere edilse de bunun yok sayıldığını görüp tavırlarını iyice çıkmaz bir hale sokup bir yerden sonra bunu benimle kişisel bir hale getirdi. NOW şirketi açıldığında ve ilk şov yayınlandığında "8 aylık şirketten şimdiden iyi iş" tarzı iğneleyici yorumunu onun Cody Rhodes karakteri üzerinde emeği olan yazarlar gördüğünde zaten durum benimle olan sorundan öte bir hal aldı ve bir beka sorununa dönüştü. Geriye döndüğümüzde ise kendisinin benimle olan sorunu şova dair troll bir eleştiri yapıp ona cevap sağladığımda "10 paragraf yazı yazmışsın, hiçbir şey anlatmamışsın birader ben bunu mu okuyacağım şimdi?" şeklinde bir karşılık vermesiydi.

Sonrasında oyuncu, NOW'da oyununu sürdürdüğünde benim kendisini hiçbir şekilde alakadar etmeyen yorumlarıma "xd" emojisi atma eylemini başlatarak amaçsızca ve anlamsız hareketlerde bulundu. Devamında ise ekip grubuna atılmasıyla gördüğüm "Umarım şirket kapanmaz, Chairman'in eline kalmayız" gibi yorumlar ile olay devam etti. Bu süreçte ben de hiçbir zaman geri durmayıp bana takındığı tavrı ona takınıp "oğluşum" demeyi sürdürdüm. Çünkü en başında saygı çerçevesinde tartışılacak biri olmadığını görmüştüm. Bunun yanında NOW'da feuda girdiği bir oyuncuya karşı takındığı troll bir tavırla onu huzursuz ederek ki bunu PGW'da oynarken 4-5 oyuncuya da yapmıştı, artık işleri iyice çıkmaza soktu. Oyuncu-yazar tartışması bir yere kadar tamamdır fakat oyuncu-oyuncu tartışması kesinlikle ayrı bir şeydir ve huzursuzluğun kendisini direkt doğurur. O bunları hatırlamıyordur ama umarım biz hatırlatmış oluruz.

Son demlerde NOW'ı üstlenen bambaşka bir ekibi bile irite eden bu oyuncunun yasaklanması için sadece faal 4 yazar değil, ekibimize zamanında hizmet etmiş diğer yazarlar ile birlikte bir karar alındı ve yönetim kendisine bu bölümü kapatma eylemini gerçekleştirecek.

Durum böyleyken, bu oyunda 10 aydır kimse bu tarzda bir şey yaşamamışken, kendisiyle aynı dönemde tartışmaya girdiğim Bray Wyatt oyuncusu ile bile şu anda birbirimize esprili yaklaşımlar sonucu aramızdaki buzları eritebildiğimiz gerçeği gözünün önünde açıkken kendisine "ben niye bu oyunu oynayamıyorum?" diye sormayı başaramayan birini oyunda görmeyi kimse istemiyor. Çoğu zaman söylenir ki, insan düşünebilen bir varlıktır ve onu diğerlerinden ayıran en önemli şey budur. Fakat Spear of Chaos malesef düşünemiyor. Bu oyundaki tüm yazarlara karşı her zaman art niyetli, saygısızca düşünüp kendisine bu aynen iade edildiğinde ise "bana neden oğluşum diyorsun, saygısızsın" diyerek de düşünemediğini gösteriyor. Eğer bir gün koca 10 ay boyunca bu tarzda bir duyurunun sadece kendisi adına geçilme sebebini düşünebilirse aramızda onu görmeyi isterim. Fakat bundan yana pek bir umudum olduğu söylenemez.

2024 yılında şu duyuru için mesai yapmak bile beni fazlasıyla tuhaf hissettiriyor. Hani sene 2016 olsa falan neyse. Her neyse. Sonuç olarak bu olmuş ve burada beraber olduğumuz için, her hafta birlikte iyi kötü bir eğlence işi uğruna vakit geçirip stres attığımız için bunu belirtmem şarttı. Herkese keyifli geceler dilerim.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: