RPG SAFESPACE: pop out


Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
45
Mesajlar
1,522
Beğeni sayısı
594
PG Nakit
200


Reklamlardan döndüğümüzde müziği eşliğinde Gacy'i ringin ortasında görüyoruz. Arenayı süzüp ağır aksak konuşmaya başlıyor.

Pekala, dinle Jim. Limonatayı aslında hiç sevmem. Fakat bana sunduğun iki seçenekten biri buydu. Demek istediğimi anlıyor musun? Eğer iki kötü seçeneğin varsa aralarından daha az kötü olanı seçmelisin değil mi? Eğer bana mangolu soğuk çay ve limonata arasında seçim yapmamı istersen, elbette limonatayı isteyeceğim. Bunun bir yönlendirme olduğunu biliyorum ve bunu bilerek kabul ediyorum. Niye biliyor musun Jim? Karşındakinden gelecek kötülüğü kabul edersen, sana yapılacak daha büyük bir iyiliğin kapısını aralarsın. Limonatayı sevmiyordum ama artık bana limonatanın yanında donut da ikram ediyorsun, istemediğim halde. Sevdiğim bir içecekten yaptığım fedakarlık ve onun karşılığı. Bunlar size ufak detaylar gibi gelebilir ama insan ilişkilerinin temel denklemi budur. Adalet tanrıçası kanun önünde eşitlik uğruna gözlerini feda eder ve tarafsızlığı, yani sadece DOĞRU olanı temsil eder. Peki ya Nathan'a ne demeliyiz? Halihazırda kaybettiği kız arkadaşını, kazanacağı şeyin önüne koyan ve toksik maskülenitesinin "kadınım" adlettiği kişi üzerinden namusçuluğa soyunan birine fedakar mı denmeli? Sınıf farklılığını yok sayan ve cinsiyet eşitsizliğine eleştiri getiren bir tek taraflı aşk hikayesi...... gibi mi geliyor kulağa? Orada kariyerinin en önemli anında, üstelik sevgilisinin iş arkadaşlarıyla partileyen bir kadın pek ala masum değil. Ama Nathan, sen de o kadından aşağı kalır bir günahkar değilsin. Yanlış olana görmezden gelememek ve yanlışa saplantılı kalıp doğrudan şaşmak arasında ince bir çizgi var. Sevgini herkesle paylaşabilirsin ama aşkın BİR kişiye özeldir. Senin yapamadığını düzgünce yapmama izin ver Nathan, senin yanında artık bir Tinker Bell yok.

Screenshot-12.png


Nathan Jones sendromuna üzülmek bir seçenek ama DOĞRU olan bunlardan ders çıkarmayı bilmek. Bir title-shot'ı kaybetmeyi kabulleniyorum ve daha büyük bir fırsatın kapısını aralıyorum, Kenny karşısında çanta maçına katılım fırsatı ve belki, Nathan'dan daha çok yardıma ihtiyaç duyan başkalarıyla tanışma fırsatı. Justitia adalet için gözlerini kör ederken ve insanlar kendi çıkarları uğruna yanlışlara göz yumarken, yardım için uzanan elleri tutmakta bir beis görmüyorum. Kimse yapmayacak olsa bile, gözlerimi ardına kadar AÇIK TUTACAĞIM. Bu fedakarlığın karşılığı suratımdan itilmek ve geldiğim ilk ay, kariyeri boyunca elde edemediği title-shot fırsatını verip birilerinin namus defteri uğruna mutlak başarının piç edilmesiyle sonuçlanırsa, bunu da KABUL EDECEĞİM. Çünkü fedakarlık, aynı zamanda serbest piyasadır. Ortada kusurlu veya vasat bir hizmet varsa, daha iyisi için de arz ve talep olur. İşte Joe Gacy'nin etiketsiz ederi budur ve bu fedakarlığın alıcısını sadece Joe Gacy seçer. Başarılı kemer savunmasından ötürü Jeffrey'i kutlarım. Val ve Johnny'le uğraşma işi bana düşmüyor çünkü mikro agresyonların hedefimi saptırmasına izin vermek kitabımda yoktur. Fakat Jim, geçtiğimiz 3 haftadan iyi bir ders aldığını umuyorum. Aynı fedakarlıkları başkalarına da yapmazsan Tinker Bell'in olmadığımda tekrar eski haline dönersin. Korkarım ki, Nathan'ı bekleyen şey de bu.

Fırsatlar için gözlerim her zaman açık ve geri kalan her şey lafügüzaf. Kulak verdiğiniz için teşekkür ederim.

Barış.


☮️

 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: