RPG Royal Rumble 2024... Nasıldı?


Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
41
Mesajlar
1,491
Beğeni sayısı
575
PG Nakit
200
Şu şova kadar herhangi bir köşede, tek bir cümle, tek bir virgül dahi olsa emeği geçen herkese teşekkürler. Hiç durmayan bir botla sürekli akış halinde olan şovu takip etmesi doğal olarak yoruyor ama yazım ekibindekilere şapka çıkarılır ancak. Şu şovda kusur olsa da kusur aranmaz diyorum.

Şovla ilgili majör sıkıntı fazla tahmin edilebilir olmasıydı denebilir. Dream'in TVC'yi çok daha önceden salabilecekken bir türlü uygun adayın bulunamaması, daha doğrusu adayların inaktifliği işi biraz uzattı gibi duruyor dışardan. Slammy'le beraber kişiselleşen bir rekabetin de ucunun kemere dokunacağı ve Dream'in bir sonraki aşamaya geçeceği okunuyordu gayet. Yine de bu kadar tahmin edilebilir olduğundan belki Rumble dışı bir rotayla Dream'e farklı yol aralanabileceğini düşünüp kemer maçından ümidimi biraz kırmıştım. Kendi adıma büyük bir ödül. Dile kolay, DoR'dan beri tekli şampiyonluğum yoktu. Bunların sadece havadan başarılar olarak değil, bağlamlarla ve hikayeye ayak uydurularak işlenmesi çok doyurucu gerçekten. Neşe ve Barbaros'un maç içindeki monologları açık ara en sevdiğim yer. Drowning in Love umarım kalıcı olur. Bu kadar kısa sürede bunları başarmak güzel, umarız hakkını veririz.

Cody Daniels da sonuç itibariyle şaşırtmadı ama maç yazımı sayesinde acaba? dedirtti. Lakot'un katılımıyla iş nereye varacak bilmiyorum ama Cody karakteri İlkay'dan bağımsız yormaya başladı açıkçası. Oraya kapıyı aralık bıraktık.

Bryan Venis maçı açılış maçı olsaydı absorbe edilebilirdi ama Rumble öncesi baş ağrıttı yalan olmasın. Yazan arkadaş kimse maçı yaşamış, yaşadıkça daha da yaşatmış. Wes Lee'nin cash-in'inin uzatılması Sülo için can sıkıcıdır muhakkak ama Lodge senaryosundan işin dallanıp budaklanacağı belliyken aksiyon olsa da başarısız olurdu gibi. Bate'in Venis'in yanında bu kadar pasif kalması ve Valentine senaryosuyla da yol ayrımına girilecek gibi duruyor. Haftalardır rotasızdı, umarım oyuncusu da bu süreci aktif geçirir keza Rumble'dan hypela çıkan karakterlerin başını çekiyor. Bryan için rotayı bilmiyorum ama direk kemere oynamak yol tıkadı.

Rumble'dan Goldust galibiyeti çok istedik ama son 3 bile büyük başarı. Başta Kafadar olmak üzere kaybederken kazananlara tebrikler. 1 ay felan şov yok + promo önemsiz, kesilmeyecek
 

TheLegacy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
19 Nis 2024
Konular
1
Mesajlar
347
Beğeni sayısı
34
PG Nakit
0
RPG Karakteri
GUNTHER
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Gerçekten güzel bir şovdu Velveteen'in TVC kaybedip Rumble kazanması, Val Venis Bryan Danielson maçı, GUNTHER debutu, Will Ospreay'ım dönmesi gibi olaylar ve dahası çok iyiydi.
 

Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
25
Mesajlar
1,713
Beğeni sayısı
261
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Normalde Rumble öncesi maçlar çok umursanmaz ama bu sefer hiç öyle hissettirmedi, maçlar hiç altta kalmadı. Rumble maçı yazmak zordur ve buna rağmen okuduğum şey kafamda güzel canlandı diyebilirim. Artık yeni eranın temellerini atacak başlangıç olayları atılmış gibi hissettim. Aktif oyunculardan kim kazansa kimsenin şikayeti olmazdı. Son iki isim herkes için favoriydi ve muhtemelen en çok hak eden iki isimdi. Şov genel anlamıyla memnun etti, bir sonraki şovu merak ediyoruz.
 

Namikawa Reiji

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
12
Mesajlar
832
Beğeni sayısı
196
PG Nakit
130
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Bence genel olarak çok iyi bir şov oldu, bu şovda az çok beklediğim Wyatt vs Black sekansı gelişti fakat House of Black'in de görünmesini isterdim. Diğer maçları kaçırsam bile Royal Rumble'a yetiştim ve baya heyecan dolu bir RR geçti. Karakterim açısından çıkabilecek 3 feud var. Wyatt Family vs HoB, Uso's vs HoB ve son olarak Goldust vs Black. Bana kalırsa ekip Wyatt vs HoB üzerinde daha çok duracaktır gibi geliyor çünkü kendilerinin de her türlü sınırlarını zorlayabilecekleri bir feud olur.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: